Politiet opdagede 'ulækker stank' fra lejlighed: Gjorde chokerende fund i soveværelset

21/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Politiet gjorde et chokerende fund i en lejlighed, efter en 'ulækker stank' havde ført dem på sporet af det.

Mest læste i dag

En mand blev fundet død i sin 'usle' lejlighed, efter at naboer havde klaget over en ulækker stand, der kom fra boligen, skriver Daily Star.

Den ulækre stank førte politiet til Brett Sivyers lejlighed i Maidenhead, Berkshire. Han havde tidligere skrev til sin far, at han var 'en død mand, der gik', selvom han ikke havde nogen terminal sygdom.

En retsmediciner har udtalt efter obduktionen, at det så ud til, at Brett Sivyer led af en 'form for fatalisme' forud for sin død. Retsmedicineren sagde også, at han var døende.

Ifølge Daily Star ringede flere beboere i en boligblok i Brockton Court, Maidenhead, til politiet. Her klagede de alle over en 'stærk og meget dårlig lugt', der kom fra en nabos lejlighed.

Flere vidner har forklaret, at de ikke havde set Brett Sivyer i 'tre til fire uger'. Derfor var der også flere, der alarmerede politiet om deres frygt for, at nogen var død i lejligheden.

Da politiet ankom til stedet, fandt de Brett Sivyer liggende på ryggende på soveværelsetgulvet. Politiet har forklaret, at han var 'sort og oppustet', og at der var 'kropsvæsker på gulvet'.

Betjentene beskrev også lejligheden som 'ussel' og 'bar', mens naboerne bekræftede, at de aldrig havde set nogen komme på besøg hos Brett Sivyer.

"Da Bretts død blev rapporteret til os, var han ung. Og det var tydeligt, at dødsårsagen ikke kunne fastslås," sagde assisterende retsmediciner Ian Wade.

En undersøgelse har vist, at Brett Sivyer led af flere psykiske og fysiske helbredsproblemer. Blandt andet led han af manisk depression og blodpropper, ligesom han var afhængig af heroin, alkohol og kokain.

Ifølge The Mirror sendte Brett Sivyer en alarmerende besked til sin far forud for sin død. Her forudså han sin egen død.

"Vil du have sandheden? Din søn er døende. Jeg er en død mand, der går," stod der i beskeden.

Brett Sivyers familie, der deltog i obduktionen, fik at vide, at det var usandsynligt, at han var død som følge af selvmord.

"Han var syg og følte, at han var ved at dø. Han lod faktisk naturen gå sin gang, men gjorde ikke noget bevidst for at afslutte sit liv," sagde Ian Wade.

"Han havde en form for fatalisme omkring det. Han vidste, hvad der foregik, og han bekymrede sig fuldt ud om sin familie. Han følte sig dog ikke stærk nok til at fortsætte kampen."

"Han blev ikke ignoreret eller svigtet," sagde hr. Wade og konkluderede, at han døde af en kombination af en overdreven stof- og alkoholbrug samt kroniske helbredstilstande.