Politiet overrasket af lodden borger: Melder sig selv

19/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Facebook
I de tidlige morgentimer blev politibetjentene noget overraskede over et besøg på politistationen.

Mest læste i dag

De fleste hunde er ikke ude og opleve verden helt alene - oftest er de i selskab med deres ejere. Dog er der indimellem nogle, der ser sit snit til, at komme afsted på "egen pote" om man så må sige. Én af dem er Chico, som en tidlig morgen overraskede et hold betjente på den lokale politistation.

Pludselig en stille morgen, på politistationen i Odessa, Texas, trissede en hund ind på stationen. Herefter hoppede han op til skranken i receptionen, hvor han stak sit hovede ind. 

Politiet beskriver, at det nærmest virkede som om, at den ville melde sig selv savnet. Det skriver The Dodo.

Hunden havde halsbånd på, men navneskiltet var røget af - og dermed havde politiet ikke den fjerneste ide om, hvem de kunne kontakte for at få hunden hjem.

De var dog glade for hundens besøg på stationen.

"Vi var glade for at have ham hos os. Vi havde en tennisbold liggende og kastede den i lobbyen lidt. Alle elskede ham," fortæller betjenten Rusty Martin til The Dodo.

Foto: Facebook

Er altid velkommen

Pludselig skiftede Chico dog mening og stak målrettet afsted, ud af døren ved politistationen. Trods en grundig eftersøgning, så fandt betjentene ham ikke igen.

Derfor lavede de et opsalg på Facebook, hvor de fortalte om hundens besøg på stationen. Og kort efter, kom der en glædelig melding til politistationen.

Heldigvis tog det ikke lang tid at løse sagen, og inden længe var Chico på vej hjem til sin elskede familie.

Chicos ejer kunne nemlig meddele, at han var kommet sikkert hjem igen og kun boede omkring halvanden kilometer fra stationen.

Politiet var dog så glade for Chicos besøg, at de melder, at han altid er velkommen hos dem.

"Han fik masser af kærlighed og opmærksomhed, indtil han besluttede, at det var tid til at komme afsted. Han gik ud igen, og efter en udmattende eftersøgning blev han ikke fundet. Vi var lettede over at høre, at han var kommet godt hjem, trygt og sikkert, til sin ejer. Chico er velkommen tilbage når som helst," lyder det fra Rusty Martin.

Foto: Facebook