Populær skuespiller er gået bort i en alder af 37 år

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun blev kun 37 år gammel.

Mest læste i dag

Den malaysiske popstjerne og skuespillerinde Queenzy Cheng, som er kendt fra musikgruppen M-Girls, er på tragisk vis afgået ved døden i en alder af kun 37 år.

Hendes pludselige bortgang skete under optagelser til indhold til sociale medier, hvor hun uventet kollapsede.

Det skriver Ekstra Bladet.

Queenzy Cheng, der var en elsket figur i det østasiatiske underholdningsmiljø, især kendt for sine kinesiske nytårssange, oplevede en tragisk skæbne, der har efterladt hendes fans og kolleger i dyb sorg.

Ifølge den kinesiske avis China Press begyndte Cheng at føle sig utilpas under optagelserne, hvor hun fik symptomer som svimmelhed, kvalme, hovedpine og opkast.

Men det stoppede ikke der.

Situationen forværredes hurtigt med intens hjertebanken og vejrtrækningsproblemer, hvilket førte til, at en ambulance blev tilkaldt - men desværre var hjælpen for sent ude.

Chengs tilstand eskalerede til en hjernehindeblødning, og hun kollapsede. Da ambulancen ankom var hendes læber, hænder og fødder blevet lilla, og hendes liv stod ikke til at redde.

Denne tragiske hændelse har rystet det musikalske fællesskab, især hendes tidligere kolleger fra M-Girls, som gruppen var aktiv med fra 2000 til 2017.

Angeline Khoo, som er et medlem af M-Girls, lagde heller ikke skjul på sin sorg i et fælles opslag:

"Jeg havde aldrig forestillet mig, at det skulle ende sådan her. Det føles uvirkeligt. Jeg kan stadig ikke acceptere det", lød det fra hende, før hun tilføjede:

"Som vi sagde farvel til dig, krammede vi hinanden og græd, indtil vores øjne blev hævede, mens vi talte om de smukke minder, vi havde sammen."

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.

Anbefalet til dig