Populær tv-vært pludseligt død

23/5/22 17:59

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den kendte tv-vært er pludseligt afgået ved døden i en alder af kun 42 år.

Den australske tv-vært Erin Jayne Plummer, der især er kendt for sit arbejde hos tv-kanalen Studio 10 samt shoppingkanalen TVSN, afgik 'pludselig' ved døden i weekenden. Hun blev hun 42 år gammel.

Det skriver Daily Mail.

Studio 10-værterne Sarah Harris og Angela Bishop delte nyheden om Erin Jayne Plummer død i forbindelse med mandagens show. Her beskrev de hende som 'et smukt menneske - inde og ude' samt en 'guldmedaljemor' for sine børn.

Hun efterlader sig sin mand og tre døtre. Hendes dødsårsag er ikke blevet afsløret, hvorfor det ikke vides, hvad der i weekenden pludseligt tog livet af hende.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Erin var også kendt som vært på 'Aerobics Oz Style', som var en tv-serie med træningsinstruktioner, hvilket hun var i hele seks år.

Tv-serien blev sendt i perioden fra 1982 til 2005, og opnåede at have et globalt publikum på mere end 40 millioner personer på sit højeste. På dette tidspunkt blev det også sendt i mere end 80 lande.

Foruden en flot karriere i tv-verdenen, var Erin også en rigtig dygtig synkronsvømmer. Faktisk var hun så dygtig, at hun nåede at repræsentere Australien ved tre verdensmesterskaber og vandt 11 nationale titler.

Hun blev en del af rampelyset i en ung alder, da hun blev spottet på Sydneys Manly Beach, hvorefter hun medvirkede i en reklame, der blev sendt på NBC i USA.

Men det var især for hendes rolle som professionel reklamevært på tv, at hun var kendt. Hun var nemlig med i en lang række forskellige reklamefilm.

I løbet af sin karriere, hvor hun optrådte et hav af gange som reklamevært, var hun med i Studio 10, TVSN, Mornings with Kerri-Anne og The Morning Show og fik kaldenavnet 'The Danoz Girl'.

Gennem årene promoverede hun alt fra massagestole og træningsprogrammer til slankende jeans og dampmopper. Når hun ikke stod foran kameraet, lavede Erin også utallige voice-overs til tv.