Skulle til at døbe barnet: Pludselig tog præsten bukserne af

Foto: Shutterstock
Pludselig smed han bukserne under en dåb.

Mest læste i dag

Da en præst skulle udføre en dåb, fik den tilstedeværende familie sig et stort chok. Pludselig smed præsten nemlig sine bukser.

Der var dog ikke tale om en dåb, der blev holdt i en kirke, men derimod i familiens eget hjem i en mindre engelsk by nær Herefordshire.

Ikke nok med, at den chokerede familie måtte se til, mens præsten smed sine bukser, så besluttede han sig også for at tage sin bluse af. Det skriver lokalmediet Hereford Times.

Det har fået konsekvenser for den 62-årige præst, der er blevet identificeret som Rev Clive Evans. Han er nemlig blevet fyret, da den engelske kirke, hvor han var ansat, ikke mente, at det var passende, at valgte at udføre dåben kun iført underbukser.

Det stopper dog ikke her. Ifølge Hereford Times har den 62-årige præst nemlig også rørt ved både en kvinde og en pige under dåben, uden at have fået samtykke til at gøre dette.

Et panel, der hører under The Church of England, der varetager kirker i hele England, har meldt ud, at præsten havde rig mulighed for at vurdere, hvad der var passende til dåben, der - som sagt - foregik i familiens eget hjem.

"Panelet vurderer, at undertøj er intim og upassende påklædning," lød det fra The Church of England ifølge lokalmediet.

Derudover lød det, at der var tale om et 'tab af værdighed', at præsten besluttede sig for at stå i undertøj. Generelt har den engelske kirke vurderet, at omstændighederne var upassende.

"Der var ingen omstændigheder, som kan tænkes at retfærdiggøre en tilstand af delvis nøgenhed og offentlig fremvisning af undertøj," lød det også.

Derfor har de også truffet en beslutning om, at Rev Clive Evans skal fritages for alle hans pligter som præst i seks måneder.

Desuden er der også stillet et krav om, at han skal gennem en række uddannelseskurser, som skal sikre, at han fremadrettet kender til 'passende grænser'. Inden han har gennemført disse kurser, kan han ikke genoptage sit arbejde som præst.

Rev Clive Evans har hævdet, at han og hans kone var på vej på ferie, og derfor havde han ikke tid til at overveje, hvad han skulle have på, da han skulle udføre dåben. Det er dog ikke en undskyldning, der er blevet godtaget.

Anbefalet til dig