Prins Harry 'gik amok' over prins Williams fem ord: Det ændrede deres forhold for altid

Udland
Foto: Shutterstock
Prins Harry blev rasende, da hans storebror prins William spurgte ham om noget, da Harry blev forlovet med Meghan.

Lige nu læser andre også

Prins Harry gik angiveligt 'amok', efter prins William udtalte fem ord, der fik tingene til at ændre sig for altid. Det skriver Daily Star.

Hertugen af Sussex blev forlovet med Meghan Markle i november 2017. Parret giftede sig seks måneder senere i maj 2018.

På trods af, at nyheden om deres forlovelse skulle være en glædelig begivenhed for parret, blev Harry rasende på sin bror, der ifølge Daily Telegraph spurgte: "Er du sikker på dette?"

En kilde fortalte til The Sun, at Harry 'gik amok' og sagde: "Du forsøger at ødelægge dette forhold, før det overhovedet er startet."

Andre kilder har også hævdet, at Kate og William 'ikke fik Meghan til at føle sig særlig velkommen', da hun flyttede til Storbritannien.

"Man skal huske, at Kate og Harry også altid var meget tætte," lød det fra en kilde.

"Det var ikke en rivalisering mellem brødrene, men mere en følelse af, at de ville konkurrere om, hvem der skulle lede deres forskellige aktiviteter."

Harry og Meghan forlod derefter fra Royal Foundation-velgørenhedsorganisationen, dannet af William og Harry, for at lave deres egen.

Inden han mødte Meghan, havde Harry angiveligt også 'følt sig akavet som hængeparti', men da han mødte skuespillerinden, skulle han efter sigende endelig have fundet sin selvtillid til at skabe en forandring.

Rygterne om en splid mellem brødrene forstærkedes sidste år, da hertugen af Sussex i et interview med Oprah Winfrey indrømmede, at han og William var på 'forskellige veje', og da Harry nu bor i USA, har brødrene haft meget lidt kontakt siden.

Det var dog ikke første gang, at Harry nævnte at være på forskellige veje' end sin bror.

"Vi er bestemt på forskellige veje," sagde prins Harry i interview med ITV-værten Tom Bradby i 2019.

"En del af denne rolle og en del af dette job, og denne familie, der er under det pres, den er under, er det uundgåeligt, at der sker ting."

"Men hør, vi er brødre, vi vil altid være brødre. Og vi er bestemt på forskellige veje i øjeblikket, men jeg vil altid være der for ham, da jeg ved, at han altid vil være der for mig," sagde den i dag 37-årige prins Harry også.

Anbefalet til dig