Prins Harry giver sig ikke: Vil have en undskyldning fra familien

Foto: Shutterstock

Prins Harry vil have en undskyldning fra familien, for deres behandling af Meghan.

Ifølge mediet Daily Star så ønsker prins Harry en undskyldning fra sin familie.

I det stærkt omdiskuterede interview med Oprah, afslørede Harry og Meghan blandt andet, at en af årsagerne til at de forlod det britiske kongehus, var en racistisk kommentar fra et familiemedlem. Angiveligt skulle familiemedlemmet have ytret bekymring omkring, hvor mørk sønnens hudfarve ville blive, når han kom til verden.

Læs også

Stine melder ud: Særligt Niels er spændt

Derudover fortalte Meghan også, at hun i en periode havde haft det så svært, at hun overvejede selvmord. Her blev hun ifølge egen forklaring nægtet hjælp, da det ikke ville "se pænt ud" i offentligheden.

Og nu skriver udenlandske medier altså, at prins Harry krævere en undskyldning fra familien. Især over striden omkring kommentaren om sønnens hudfarve. 

Slog fast at det ikke var dronningen

En kommentar som Harry i øvrigt over for Oprah Winfrey undersregede ikke kom fra hans bedsteforældre, dronning Elizabeth og prins Philip. 

I interviewet talte Meghan også varmt om sit forhold til dronningen, som hun beskrev som værende "vidunderligt sød ved hende".

Ifølge Daily Mail udtaler en kilde til Us Weekly Magazine:

"Harry er stålfast på at have ret - uanfægtet at han siger, han vil videre fra denne konflikt. Han vender ikke tilbage, før han får en form for undskyldning fra sin familie." 

Læs også

Hver 10. dansker ramt: "Enormt hårdt"

I kølvandet på interviewet har Buckingham Palace udsendt en officiel undskyldning i en pressemeddelelse. 

"Hele familien er triste over at finde ud af det fulde omfang af, hvor udfordrende de seneste par år har været for Harry og Meghan. De problemstillinger, der bliver rejst, især omkring race, er bekymrende. Mens nogle af erindringerne varierer, bliver de taget meget seriøse, og familien kommer til at håndtere dem privat. Harry, Megan og Archie vil altid være højtelskede familiemedlemmer," lød det i udtalelsen.

Siden interviewet skulle der ifølge Gayle King - Oprah Winfreys nære ven og kollega - have været kontakt mellem prins Harry og prins William, men det skulle ikke have været en konstruktiv samtale. 

 

 

 

 

 

 

Læs også