Prins Harry overrasker: De blev spottet sammen i fredags

Foto: Shutterstock

Det så ud til, at prins Harry havde en rigtig sjov fredag.

I fredags var der flere der spottede et helt anderledes syn i Hollywood. Her kørte prins Harry og James Corden nemlig rundt sammen i en åben dobbeltdækker-tourbus, de to var i fuld gang med optagelserne til programmet Carpool Karaoke. Det skriver People.

Læs også

Fastelavnsboller hitter som aldrig før: Her er opskriften på den originale fastelavnsbolle

James Corden er også kendt fra sin værtsolle på programmet The late late show. I programmet Carpool Karaoke, kører han rundt i bil med en kendt, hvor de to både taler om livet generelt og får sunget med på musikken. På grund af corona, blev programmet dog denne gang optaget i en bus, hvor det kunne foregå ude i den friske luft - og med den rette afstand. 

Tidligere har store stjerner som Justin Bieber og Paul McCartney også været med i Carpool Karaoke.

Har kendt hinanden længe

James Corden og prins Harry har været venner i syv år , og prins Harry har også tidliger været med i programmet The late late show. James Corden var desuden også gæst til Harry og Meghans bryllup i 2018.

Og nu kan seerne altså komme helt tæt på prins Harry, de to venner var nemlig sammen hele dagen, hvor James viste Harry rundt til særlige steder i Hollywood. En kilde fortæller at de to også snakkede om Harrys liv lige nu og hvad hans fokus for fremtiden er.

Og ifølge kilder havde de to en rigtig hyggelig dag sammen.

"De har været venner i mange år og havde en skøn dag, med masser af jokes og latter," lyder det fra kilden.

De to var dog ikke helt alene på bussen, Harrys egne livvagter var med og det samme var flere andre sikkerhedsfolk. Meghan var dog ikke at spotte.

Læs også

Nu er der nyt om danskernes indefrosne feriepenge

Meghan og Harry flyttede til Californien i marts sidste år, sammen med deres søn Archie. Her bor de i Montecito i Santa Barbara. 

"De elsker begge Californien og Santa Barbara - bjergene, havet, vinmarkerne, blomster og haverne," fortæller en kilde til magasinet.

Du kan se billederne af de to under optagelserne på bussen sammen her.