Prins Harry scorer nyt stort job

24/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu kan prins Harry se frem til, at starte på et helt nyt job.

Mest læste i dag

I en pressemeddelelse fortæller den californiske konsulentvirksomhed BetterUp, at de har ansat prins Harry.

BetterUp leverer blandt andet online coaching via en app til smartphones.

Prins Harrys titel i jobbet hedder chief impact officer og hans job kommer blandt andet til at bestå af, at skabe opmærksomhed omkring mental sundhed. Derudover skal han også være med til at tage beslutninger omkring produktstrategi og velgørenhedsbidrag.

Harry selv, glæder sig meget til at starte i jobbet. I pressemeddelelsen præsenterer han sig selv og fortæller, hvordan han ser frem til arbejdet.

"Allerførst. jeg glæder mig meget til at blive en del af BetterUp teamet. Tak fordi i vil have mig," indleder prins Harry i sin præsentation.

Herefter fortæller han om sin baggrund i militæret og at han tror på, at mental sundhed giver mennesker potentiale de ikke vidste de havde.

Hvornår prins Harry starter i rollen som chief impact officer er ikke oplyst.

Carpool Karaoke

Efter at Harry og Meghan forlod England og bosatte sig i solrige Californien, har hverdagen budt på helt nye ting for prins Harry. 

Blandt andet har han også været med i en episode af det legendariske program Carpool Karaoke.

Programmet går i alt sin enkelhed ud på, at James Corden som også er kendt fra sin værtsolle på programmet The late late show, kører rundt i bil med en kendt, hvor de to både taler om livet generelt og får sunget med på musikken. På grund af corona, blev programmet dog denne gang optaget i en bus, hvor det kunne foregå ude i den friske luft - og med den rette afstand. 

Tidligere har store stjerner som Justin Bieber og Paul McCartney også været med i Carpool Karaoke.

James Corden og prins Harry har været venner i syv år , og prins Harry har også tidliger været med i programmet The late late show. James Corden var desuden også gæst til Harry og Meghans bryllup i 2018.

Og nu kan seerne altså komme helt tæt på prins Harry, de to venner var nemlig sammen hele dagen, hvor James viste Harry rundt til særlige steder i Hollywood. En kilde fortæller at de to også snakkede om Harrys liv lige nu og hvad hans fokus for fremtiden er.

Og ifølge kilder havde de to en rigtig hyggelig dag sammen.

"De har været venner i mange år og havde en skøn dag, med masser af jokes og latter," lyder det fra kilden.