Prins William bryder sammen i interview om Diana: 'Føltes som et rigtigt familieøjeblik'

05/12/21 06:08

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Prins William sad med tårer i øjnene, da han i et nyt interview fortalte åbent om sin mor, prinsesse Diana.

Prins William har åbnet op om sin afdøde mor, prinsesse Diana, og hendes store kærlighed til Tina Turner i et nyligt interview.

Han afslører blandt andet, at de ofte ville synge hendes mest velkendte sange under køreturen til skolen, da han og hans bror, prins Harry, var børn.

"En af de sange, jeg i høj grad husker og som har siddet fast i mig al den tid, og som jeg stadig nyder i hemmelighed den dag i dag, er Tina Turners 'The Best'," afslører hertugen af Cambridge, mens han går rundt på Sandringham, dronningens ejendom i Norfolk, ifølge The Times.

"Fordi det at sidde på bagsædet og synge løs, føltes som et rigtigt familieøjeblik," fortsætter han.

39-årige prins William var 15 år gammel, da prinsesse Diana døde i en tragisk bilulykke i 1997. I interviewet fortæller han om, hvordan hans mor kørte med i bilen om morgenen, når han og Harry skulle i skole.

"Min mor, hun ville køre med og synge sit højeste. Vi ville endda få politimanden (sikkerhedspersonale, red.) i bilen: han sang sommetider også med. Vi sang og lyttede til musik helt op til portene på skolen, hvor de satte os af," fortæller en berørt prins William.

Prins William insisterer også på, at hans egne børn, som han har med hustruen Kate Middleton, 8-årige prins George, 6-årige prinsesse Charlotte og 3-årige prins Louis, også 'allerede har arvet min families kærlighed til musik'.

"De fleste morgener er der en stor kamp mellem Charlotte og George om, hvilken sang, der spilles om morgenen," tilføjer han.

Interviewet med prins William blev optaget i forbindelse med 'In Time to Walk', som er en såkaldt 'lydoplevelse' fra Apple Music, der har til formål at motivere lytterne til at gå ture for at styrke deres mentale og fysisk helbred.

Dette fulde interview - eller den fulde lydoplevelse, om man vil - bliver gjort tilgængelig på Apple Music mandag.