Produkt fra Aldi vækker opsigt: Kan du se, hvad det ligner?

Foto: Shutterstock
Aldis nyeste skønhedsgadget har bestemt vakt opsigt.

Mest læste i dag

Sculpting Facial Roller Set har for nylig skabt en del røre, da folk har bemærket, at enhedens form er ret, skal vi sige, fallisk.

Designet har fået mange til at sætte spørgsmålstegn ved, om det faktisk er beregnet til at være et skønhedsværktøj eller noget andet. Med sin vibrerende funktion er rullesættet blevet sammenlignet med et sexlegetøj mere end noget andet.

Gruppen Aldi Mums finder det i hvert fald morsomt.

"Jeg sværger, de gør det her med vilje," kommer det blandt andet fra et medlem.

Foto: Facebook

Produktet er designet til at hjælpe med at forme ansigtet og har "soniske vibrationer", som ifølge Aldi skal "hjælpe med at lindre spændinger" i musklerne.

Produktets morsomme design har dog givet anledning til latter blandt medlemmerne af Aldi Mums. Her har flere skrevet i kommentarfeltet, at de finder det morsomt.

"Der kommer til at stå en række af kvinder i kø ved døren. Som I alle ved, så får vi hovedpine og hold i nakken af stress," skriver en.

"Jeg kiggede på det og tænkte "hvad fanden er det?" Jeg lå i sengen og måtte tage mine briller på og zoome ind for at sikre mig, at det ikke var det, jeg tænkte," skriver en anden.

En anden skriver, at Aldi, som er kendt for at sælge meget tilfældige varer, nu officielt "sælger alt".

Talspersonen, der har tilføjet en morsom kommentar til situationen, fastslår, at ansigtsrullen, helt sikkert "føles lækker", når den bruges, som den skal bruges.

"Vi kan bekræfte, at den vibrerende skulpturansigtsrulle føles meget, meget godt på ansigtet. Hvor den skal bruges. Vi opfordrer kraftigt kunderne til at læse instruktionerne for at sikre, at de nyder produktet som beregnet."

Anbefalet til dig