Rasende mor kastede kogende vand på sin mand, da hun hørte, hvad han havde gjort

24/12/22 06:12

Henrik Rothenbücher

Foto: Politi
Hun efterlod ham i ulidelige smerter og løb derefter over til naboen og sagde: 'Jeg har gjort ham virkelig ondt. Jeg tror, jeg har dræbt ham'.

En kvinde, der var gift med sin mand i 38 år, hældte kogende vand på ham, da hun fandt ud af, hvad han havde gjort.

Inden angrebet fandt sted, fik moderen, der hedder Corinna Smith, at vide af sin datter, at hendes mand, Michael Baines, forgreb sig på Corinnas datter og søn, da de var yngre.

I et raserianfald besluttede hun at hente en spand fra haven og kogte to kedler vand, inden hun blandede tre poser sukker i.

Den rasende 59-årige kvinde gik derefter ind i soveværelset, hvor hendes mand lå og sov. Da hun trådte op ved siden af sin mand, hældte hun det kogende sukkervand på ham.

Da hendes mand begyndte at vride sig i smerte, flygtede Corinna fra huset og løb over til en nabo.

"Jeg har gjort ham rigtig ondt. Jeg tror, jeg har dræbt ham," sagde hun til naboen, der efterfølgende kontaktede politiet og en ambulance, skriver lokalmediet Liverpool Echo.

Da politiet ankom til huset, fandt de Michael, der fortsat vred sig i smerte.

"Jeg er slemt forbrændt. Jeg er forbrændt over det hele," sagde manden, mens han lå i sengen med sin hud på højre arm og hånd, der var ved at falde af.

"Hun hældte kogende vand ud over mig. Jeg vil bare dø," fortalte han også.

Michael endte med at blive indlagt på hospitalet, da hele 36% af hans krop var dækket af forbrændinger. Det endte desværre med, at han mistede livet en måned senere.

"Jeg accepterer, at jeg hældte kogende vand over Michael med sukker i. Det hele er lidt sløret. Minutter blev sekunder. Jeg blev bare vred og var så følelsesladet. Jeg handlede ikke i hævn," lød det fra Corinna til politiet.

"Smith dræbte sin mand Michael på en smertefuld og grusom måde. At kaste kogende vand over nogen, når de sover, er forfærdeligt. At man også blander tre poser sukker i vandet viste den beslutsomhed hun havde om at skade ham," sagde politiinspektør Paul Hughes i retten.

"Sukkeret blandet i vandet gør det tyktflydende. Den bliver tykkere og mere klæbrig og synker bedre ind i huden. Det efterlod Michael i smerte, og i stedet for at ringe til alarmcentralen spildte hun tiden ved at gå ind til en nabo for at fortælle, hvad hun havde gjort. Michael var en ældre mand, der kæmpede for sit liv efter angrebet, men desværre døde han til sidst."

Sagens anklagere sagde, at de ikke kan dokumentere om beskyldningerne mod Michael er sande, men tilføjede, at Corinna troede, at det var sandt, da hun forårsagede de dødelige skader på Michael.

"Du var forståeligt nok meget ked af det. Du blev beskrevet som værende rasende ved tanken om, hvad der var blevet gjort mod dine børn," lød det fra dommeren i retten.

Corinna blev fundet skyldig i drab, og blev fængslet på livstid. Hun skal minimum sidde fængslet i 12 år, før hun kan søge om prøveløsladelse