Raser mod Harry og Meghan: Sådan skal de straffes

06/12/22 15:02

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Prins Harry og Meghan Markle er igen havnet i modvind. Denne gang skyldes det deres kommende dokuserie på Netflix.

Prins Harry og Meghan Markle har skabt vrede blandt fans af det britiske kongehus. Det sker på baggrund af deres kommende dokuserie, der bliver udgivet på Netflix.

Serien er endnu ikke udkommet, men det er en trailer til gengæld. Og det har altså været nok til at vække vrede og forargelse hos folk.

Netflix-serien, der blot har fået navnet 'Harry & Meghan', forventes at skabe yderligere splid, da der sandsynligvis vil blive langet ud efter både det britiske kongehus og pressen.

Ifølge Daily Star er det dog tydeligt, at den nye trailer ikke er faldet i god jord hos alle. Tværtimod er der mange, der er rasende over den.

"Hyklere! De vil ødelægge den britiske kongefamilie, men har ikke noget imod at beholde sine titler og høste fordelen. Kong Charles er nødt til at fratage dem deres titler," har en bruger skrevet som svar til traileren.

"Det er titlerne, der skal droppes. Jeg er ked af, at vores regering lader vores britiske kongefamilie blive ødelagt af to personer, der har britiske royale titler? Kom til orde, Rishi. Det her er ikke længere en privat familiesag," lød det fra en anden.

Desuden er der også flere, der har givet udtryk for, at de mistænksomme over for tidspunktet for udgivelsen.

"Det her er totalt koordineret. Alt ved det er forkert, og efter min overbevisning, er udskydelsen af udgivelsen gjort, fordi de var nødt til at sikre, at dronningen var gået bort, for at gøre maksimal skade på resten af den britiske kongefamilie," skrev en person på Twitter.

Det er naturligvis vigtigt at pointere, at det ikke er alle, der er enige. Der er nemlig også flere, der har givet udtryk for, at de er på Harry og Meghans side.

"Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor svære disse tider må have været. Bare en lille smule empati og medfølelse for disse to vil række meget langt, er jeg sikker på," skrev en person, og fortsatte:

"Tænd for de Meghan-hystaderne, der bogstaveligt talt vil kritisere hende for hvad som helst. Uanset hvad hun gør, kan hun ikke vinde."

Selvom mange mener, at det er den rette løsning, har den royale ekspert Dickie Arbiter gjort det klart, at det ikke vil være ligetil at fratage dem deres titler.

"Michael Cole hævder, at H&M kan få frataget deres titler. Det ville kræve en handling fra parlamentet, som fjernet hertugdømmet, og lige nu har de et ødelagt land at håndtere. Hvad Diana angår, mistede hun ikke sin titel, som kun fulgte med ægteskabet. En gave fra den afdøde dronning," sagde han.

Dokuserien, hvori prins Harry har lovet, at han vil afsløre 'den fulde sandhed', udkommer torsdag d. 8. december.