Raser over brudekjole: Butikkens svar får hende til at grine

29/05/2023

Henrik Rothenbücher

Genrefoto: Shutterstock
Kjolen så slet ikke ud, som hun havde regnet med.

Mest læste i dag

Når man skal giftes, så er det vigtigt at kjolen er helt perfekt. En kommende brud, havde langt om længe udset sig den helt rette kjole til sit drømmebryllup, men da hun fik den på, var den langt fra hvad hun havde forestillet sig. Det skriver Mirror. 

Efter at den kommende brud delte sin oplevelse på Facebook, er opslaget blevet delt tusindvis af gange. Bruden indrømmer at hun var rasende, men også at butikkens svar fik hende til at grine højt. 

Kvinden havde set og havde forelsket sig i den, så hun købte den og fik den sendt hjem til hendes adresse. Da kjolen ankom, ville hun straks prøve den - og det gik slet ikke som hun havde forventet.

Kjolen så på ingen måde ud som i butikken, og kvinden var både rasende og ked af det. Derfor skrev hun en mail til butikken, hvor hun vedhæftede billeder af sig selv i kjolen og billeder af kjolen fra butikken. Da der kom svar retur, fik hun røde kinder. 

Hvem kunne vide det

Hun fortæller selv om den pinlige oplevelse i sit opslag på Facebook. 

“Jeg tog billeder af mig selv i kjolen og fortalte dem, at den på ingen måde så ud, som den jeg havde bestilt,” fortæller hun i opslaget. Hun fortæller også om butikkens respons på mailen med billederne.

“Du har taget den forkert på, den er vendt på vrangen. Prøv at vende den rigtigt.” Sådan lød beskeden som fik kvinden til at slå en stor latter op, over sin egen fejl. 

“Hvem kunne vide, at man åbenbart sender en brudekjole med vrangen ud?” Skriver hun i sit opslag. 

Hun skriver også, at det tilsyneladende er lige meget hvor meget skole man har bag sig - det har ingen indflydelse på, om man kan tage tøj rigtigt på. Opslaget har fået mange kommentarer - især fra mange, som ønsker at se billederne, og dem har hun heldigvis også delt. 

Kvindens billede af brudekjolen som "ikke var hvad hun havde bestilt". Foto: Privat

Kvindens billede af brudekjolen som "ikke var hvad hun havde bestilt". Foto: Privat

Billedet af hvordan kjolen skulle se ud. Foto: Privat

Anbefalet til dig