Rengøringsfolk i chok: Gjorde skræmmende fund i hulrum bag væg

14/1/23 12:50

Mathias Busekist

Foto: Google Maps
Rengøringsfolkene gjorde et noget uhyggeligt fund.

Inde i et hulrum bag en murstensvæg blev nogle rengøringsfolk mødt af et mildest talt forfærdeligt syn.

Synet, der mødte dem, var et menneskeligt lig svøbt ind i tøj og sengetøj som var blevet delvist begravet. Og siden fundet for en måneds tid siden har mysteriet kun vokset sig større.

Det skriver ABC News.

Politiet kunne den 8. december bekræfte, at de menneskelige efterladenskaber, som var blevet fundet af rengøringsfolkene i et boligkompleks i byen Alderley nord for Brisbane, var fra en kvinde.

Men siden da har der været stilstand mht. nye informationer.

Politiet, nu mere end en måned senere, har nemlig endnu ikke fundet ud af, hvem kvinden var eller hvordan hun endte i hulrummet vag væggen.

Det eneste, man har om kvinden, stammer fra foreløbige undersøgelser, der har indikeret, at kvinden var hvid, var mellem 155 og 165 centimeter høj og havde mørkebrunt hår.

Derudover bar hun briller og menes at have været mellem 30 og 55 år.

Politiet skulle have fundet "mærker" på kvindes krop og derfor angivet hendes død som mistænkelig.

Det vides endnu ikke, hvornår hun helt præcist døde, men det kan have været mellem år 2009 og 2015.

"Vi ved ikke, om hun kan være blevet dræbt der eller et andet sted," fortæller den lokale politiinspektør Andrew Massingham ifølge mediet og kalder sagen for "ekstremt kompleks".

Politiet vurderer, at det vigtigste er at finde ud af, hvem kvinden var, hvorfor man siden fundet har været i gang med at afhøre såvel nuværende som tidligere beboere i bygningen.

Det er på trods af, at man ikke mener, at kvinden selv boede der.

"Det er vigtigt, at vi giver denne kvinde en stemme, at vi identificerer hende – og forhåbentligt finder frem til de præcise omstændigheder for denne tragiske død," siger Massingham.