Rørende detalje: Derfor afslørede Harry og Meghan baby-lykke på denne dag

Foto: Shutterstock

Der er en helt særlig årsag til, at de lykkelige nyheder skulle deles på netop denne dag.

I søndags på Valentinsdag, kunne Meghan og Harry afsløre, at der snart kommer et lille nyt medlem i familien. Meghan venter sig nemlig igen - og Archie på snart to år skal være storebror.

Den lykkelige nyhed har trukket overskrifter verden over - og det viser sig nu, at det bestemt ikke var tilfældigt, at graviditeten blev annonceret på denne dag. Det skriver Hello Magazine.

Læs også

Raser over Føtex: "Fy for satan"

Der lå nemlig en langt større betydning bag valget af dato - det var nemlig en rørende hyldest til prinsesse Diana.

Tilbage i 1984 kunne hun nemlig den 13. februar annoncere at hun var gravid med prins Harry, hvilket betød, at nyheden trak overskrifter i alle landets aviser den 14 februar. Nu har hendes søn og svigerdatter gentaget lige præcis dette, så hele folket kunne glæde sig over den lykkelige nyhed på Valentinsdag.

Hjerteskærende beretning fra Meghan

Det er dog ikke første gang efter at sønnen Archie kom til verden, at Meghan er gravid. Sidste år kunne parret nemlig fortælle en trist nyhed - Meghan havde mistet parrets ufødte barn.

Meghan beskrev at “det startede som en helt normal dag”, men da hun skiftede parrets søn, Archie, mærkede hun pludselig en skarp smerte. Det skrev Daily Star.

Læs også

Dyrepark jubler: Første gang nogensinde i Danmark

Med Archie i armene faldt Meghan sammen på gulvet, hvor hun nynnede en vuggevise for at få dem begge til at falde til ro. Hun beskriver hvordan det føltes som en skarp kontrast, at nynne en munter sang, mens hun kunne mærke at der var noget helt galt.

“Jeg vidste da jeg holdte om mit første fødte barn, at jeg havde mistet mit andet”, skrev Meghan ærligt i klummen, om den triste morgen i juli tidligere i år, hvor hun aborterede. 

Men nu er det altså lysere tider for Meghan og Harry som senere i år, kan byde en lillebror eller lillesøster velkommen.

 

 

 

Læs også