Rørende hilsen fra prins Harry: "Jeg ville ønske, jeg kunne give dig et kram lige nu"

Foto: Shutterstock

Der er ingen tvivl om, at prins Harrys ord kommer fra hjertet.

Noget af det værste der kan overgå et barn, må være at miste en forælder. Det ved prins Harry alt om, da han selv mistede sin egen mor - prinsesse Diana - da han blot var 12 år gammel.

 

Den tragiske ulykke og det svære tab af hans mor, betyder også, at han kan sætte sig ind i, hvordan børn har det, når de mister en forælder.

 

I bogen "Hospital on the Hill" har prins Harry skrevet et både personligt og rørende forord, til de børn der har mistet og nu læser bogen. Bogen er nemlig skrevet som en hjælp til børn der mister en forælder, der arbejder i frontlinjen under corona-pandemien og som er omkommet af corona. Det skriver Hello Magazine.

Og selvom Harry i dag er 36 år og det er længe siden, at han mistede sin mor, så står følelserne omkring tabet stadig lysende klart. 

"Hvis du læser denne bog, er det fordi du har mistet en forælder eller et kært familiemedlem, og selv om jeg ville ønske, jeg kunne give dig et kram lige nu, håber jeg, at denne historie vil kunne give dig trøst i at vide, at du ikke er alene," lyder det fra Harry.

"De er altid med dig"

"Da jeg var en ung dreng, mistede jeg min mor. På det tidspunkt ville jeg hverken tro det eller acceptere det, og det efterlod et kæmpestort tomrum indeni mig. Jeg ved, hvordan du har det, og jeg vil forsikre dig om, at over tid vil det tomrum blive fyldt med så meget kærlighed og støtte," skriver han.

Prins Harry skriver også, at dengang hans mor døde, fik han fortalt, at når en forælder går bort, så dør deres sjæl - men det gør kærligheden og minderne om dem ikke.

"De er altid med dig og du kan bære dem med dig for evigt, det mener jeg er sandt,"skriver han.

Prins Harry tilføjer også, at han håber at bogen hjælper barnet med at huske, hvor speciel og elsket den afdøde forælder var.

"Måske føler du dig alene, ked af det, eller sur, eller dårlig. Denne følelse vil forsvinde. Og jeg vil give dig et løfte - du vil føle dig bedre og stærkere, så snart du er klar til at tale om, hvordan du føler," slår Harry fast i det rørende forord.