Ryanair-fly tvunget til at nødlande: Pludselig begyndte det at lugte

16/8/22 16:39

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Et Ryanair-fly på vej til Mallorca måtte nødlande, da flere passagerer mente, at det begyndte at lugte.

Et Ryanair-fly, der var på vej til Mallorca, blev tvunget til at foretage en nødlanding på vejen. Angiveligt blev der angivet et 'teknisk problem' som årsag til nødlandingen, som blev sat i gang, fordi flere passagerer havde udtrykt, at det 'lugtede brændt'.

Det skriver det britiske medie Daily Star.

Flyet, der skulle flyve fra Newcastle Lufthavn til Palma på Mallorca, endte derfor med at måtte lande i Frankrig, hvor det blev mødt af et hav af brandbiler, der var klar til at lukke en eventuel brand i flyet.

Flight FR2347 afgik fra den engelske lufthavn omtrent kl. 08:50 tirsdag morgen. Ifølge Daily Star fløj det hen over Toulouse i Frankrig, da flere af flyets passagerer begyndt at beklage sig over en bekymrende lugt.

De rejsende, der var med flyet, havde regnet med, at de ville lande på den solrige spanske ø omtrent kl. 12:35 tirsdag middag. Sådan gik det dog ikke til, da flyet var nødt til at lande cirka halvvejs på turen, hvor der blev nødlandet i Toulouse-Blagnac Lufthavn.

Der er blevet delt billeder, der stammer fra flyet, som kan ses hos Daily Star. Disse billeder viser, at en brandbil holder tæt på flyet, efter at det er landet i den franske lufthavn.

Det lyder desuden, at alle passagerer fik besked på, at de skulle blive siddende i sit sæde, da flyet var landet. Ligeledes fik de også besked på, at de ikke måtte bruge toilettet, hvilket dog blev lempet, da situationen var kommet under kontrol.

"Dette fly fra Newcastle til Palma (16. august) blev omdirigeret til Toulouse på grund af et mindre teknisk problem med flyet. For at minimere forstyrrelserne for passagererne, har vi arrangeret et alternativt fly, der bringer dem til Palma senere i dag," lød det umiddelbart efter fra en Ryanair-talsmand.

"De berørte passagerer er blevet underrettet og forsynet med forfriskningskuponer. Ryanair undskylder oprigtigt over for alle berørte passagerer."