Katten Gandalf havde været ude at strejfe: Kom hjem med chokerende besked

15/04/2023

Henrik Rothenbücher

Dette er ikke Gandalf, men blot en kat som ligner ham. Foto: Shutterstock.com
Gandalf havde som så mange gange før, været på tur i nabolaget. Da han vendte hjem var alt dog ikke helt som det plejede.

Mest læste i dag

Da Gandalf kom retur fra et af sine mange eventyr i nabolaget til hjemmet i Bridgend, hvor han bor med sin ejere, havde en en voldsom note klistret fast til sit halsbånd, det skriver walesonline.com.uk

Gandalf er en krydsning mellem en hvid bengal og en russisk blå - og er ifølge hans ejer en meget “omgængelig kat.” Men tilsyneladende er der alligevel en i området, som har set sig vred på ham. 

"Jeg tager ham og fører ham langt væk"

På Gandalfs halsbånd sad der nemlig en seddel og på den stod der:

“Hold din kat hjemme. Din kat kommer næsten til mit hus hver dag, hvor den tager mad fra bordet, ridser min sofa og spreder lopper i mit hus. Jeg kan ikke lade vinduerne være åbne. Jeg er ærligt træt. Hvis jeg ser din kat hjemme hos mig igen, så tager jeg ham og fører ham til et sted langt væk. Den sover også i mit køkken om natten, giv din kat mere at spise.”

Da Gandalf kom hjem med sedlen, havde han kun været væk fra hjemmet i knap en time. Chris og hans kæreste blev forbløffede over sedlen som fortalte at deres kat skulle være til gene.

Parret fortæller til walesonline.com at Gandalf altid sover hjemme og desuden er kendt i området, hvor folk godt ved hvor han hører til. Han bærer desuden et “jeg må ikke fodres” skilt på sit halsbånd. De fortæller også at han er en velplejet kat, som ikke har lopper og de kan heller ikke genkende at han skulle kradse i møbler.

Parret frygter nu for Gandalfs sikkerhed og holder ham derfor indendøre.