Særlig detalje vakte opsigt: Nu gøres der grin med Harry

Foto: Harpo productions

En lille detalje har nu fået seere til tasterne.

Søndag blændede amerikansk tv op for det storslåede interview, som Oprah Winfrey har lavet med Harry og Meghan. Siden har det trukket overskrifter verden over - og med god grund. Der kom nemlig mange chokerende afsløringer fra parret.

Blandt andet fortalte Meghan, at hun i en periode mens hun levede som seniormedlem af den britiske kongefamilie, havde det så svært, at hun overvejede at begå selvmord. Hun fortæller til en dybt rystet Oprah Winfrey, at hun ikke fik hjælp, selvom hun forsøgte at få hjælp af "institutionen" (kongehuset, red.).

Læs også

Kronprins Frederik melder ud: Jeg glæder mig

Derudover fortæller hun at et familiemedlem fra kongefamilien ytrede bekymring omkring, hvor mørk parrets søn archie ville være, når han kom til verden.

Harry indrømmer også, at denne snak også har været medvirkende til, at parret nu har valgt at trække sig for altid, som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus. 

En katastrofe

Men på trods af de mange eksplosive afsløringer, så er der altså også noget ander der har vakt så stor opsigt, at det nu diskuteres på Twitter. Nemlig prins Harrys strømper - de har simpelthen tiltrukket sig så meget opmærksomhed, at de nu diskuteres lystigt.

På Twitter kaldes prinsens tøj-kombination kaldt for en "stilmæssig-katastrofe". 

 "Jeg er ked af det, men lad os komme til et af de mest skandaløse aspekter ved Oprah-interviewet: Hvordan kan prins Harry have et lysegråt jakkesæt, mørkeblå strømper og brune sko på? Det er en stilmæssig katastrofe, "lyder det i en kommentar på Twitter - og denne er ikke enkeltstående.

"Var der andre, der blev lige så distraheret af prins Harrys strømper, som jeg blev? Kom nu, mand!", lyder det fra en anden.

Og en tredje har også kommenteret på interviewet - tilsyneladende tom for ord, på grund af de nu meget omdiskuterede strømper.

"Jeg har intet at sige om Oprah-interviewet andet end: Hvorfor åler prins Harrys strømper?"

Tirsdag aften kom der en reaktion fra kongehuset, efter det omdiskuterede interview.

"Hele familien er triste over at finde ud af det fulde omfang af, hvor udfordrende de seneste par år har været for Harry og Meghan," lyder udtalelsen fra kongehuset ifølge Ekstra Bladet, der fortsætter:

"De problemstillinger, der bliver rejst, især omkring race, er bekymrende. Mens nogle af erindringerne varierer, bliver de taget meget seriøse, og familien kommer til at håndtere dem privat. Harry, Megan og Archie vil altid være højtelskede familiemedlemmer."

I interviewet talte både Harry og Meghan varmt om dronningen, der ifølge Meghan altid havde været "vidunderligt sød mod hende."

Læs også

Efter lang nedlukning: Nu jubler dansk turistattraktion

 

 

 

Læs også