Sagsøger prins Harry: Skulle have haft Meghans plads

Foto: Shutterstock

Ifølge kvinden har Harry lovet hende, at de to skulle giftes.

Der er sandsynligvis ikke mange i verden der er i tvivl om, at prins Harry og Meghan Markle danner par. 

Netop det faktum er en indisk kvinde direkte rasende over - for ifølge hende, så var hun blevet lovet af Harry, at de to skulle giftes. Men i 2018 blev Harry gift til anden side, nemlig med Meghan.

I dag bor de to i Montecito i Californien, med deres to-årige søn Archie og snart også deres nyfødte datter.

Men ifølge kvinden fra den indiske by Chandigarh, skulle prins Harry have haft lovet hende, at de to skulle giftes - inden han så fik kolde fødder og bakkede ud af aftalen.

Derfor har hun nu sagsøgt prinsen.

Harry skulle - ifølge kvinden - have kontaktet hende på de sociale medier for år tilbage. Det skriver Businessinsider.

Store dagdrømme

Tirsdag var kvinden i retten, hvor hun agerede advokat for sig selv. Her fremlagde hun, at prins Harry burde straffes med fængsel for ikke at overholde sit løfte til hende.

Hun fremlagde desuden mail-korrespondancer mellem hende og "prins Harry". Derudover har kvinden også forsøgt at få fat i prins Charles, Harrys far, i håb om hjælp til, at tale Harry til fornuft.

Kvinden erkendte dog i retten, at hun aldrig havde mødt prins Harry, men blot skrevet med ham.

Dog blev beskederne sporet tilbage til en internet cafe i Punjab og kvinden har derfor aldrig skrevet med prins Harry.

Retten købte heller ikke kvindens forklaring. Sagen blev afvist og dommeren kaldte kvindens forklaring for "intet andet end en dagdrøm om, at blive gift med prins Harry". 

Uden Meghan

Prins Harry har også rigeligt at se til i øjeblikket, hvor han for første gang i et år, er rejst hjem til England. Her skal han lørdag deltage i begravelse, inden han igen rejser hjem til Californien, hvor sønnen Archie og højgravide Meghan venter.

Meghan er nemlig ikke rejst med sin mand til Englang, for at deltage i begravelsen. I første omgang lød forklaringen på, at lægen havde frarådet hende at rejse. Men det viser sig, at der ligger mere bag beslutningen, end blot et lægeligt råd.

Læs også

Familie i chok: Søn gør hårrejsende fund i køb fra Aldi

Men nu fortæller en af Meghans nære venner anonymt til Daily Mail, at der faktisk udover dette, også er en anden årsag til hendes fravær.

Ifølge den anonyme kilde skulle årsagen derimod være, at Mehan ikke ønsker at blive midtpunktet for opmærksomhed.

Samtidig meldes det også, at Meghans fravær ikke vil ændre på hendes forhold til dronningen.

"Hun (Meghan, red.) sagde at dronningen forstår hendes fravær og derimod ønsker at hun passer på sig selv og babyen," lyder det.

Harrys chance for at reparere forholdet.

Den anonyme kilde fortæller også, at Meghan angiveligt lod det være op til Harry, hvorvidt hun skulle deltage eller ej. Og her skulle prins Harry sammen med Meghans mor, have bedt hende blive hjemme og ikke rejse når hun er højgravid.

Det ville prins Philip have ønsket 

"Doria (Meghans mor, red.) insisterende på, at Meghan blev hjemme og støttede Harry på afstand. Ligesom Doria, er Harry meget beskyttende overfor Meghan og ønsker ikke, at hun sætter sit eget helbred på spil. Stres er det sidste som Meghan har brug for nu," uddyber kilden.

"Meghan sagde, at i denne tid, må familien holde sammen og lægge stridighederne til side og stå sammen. Hun sagde at det var hvad prins Philip ville have ønsket og hun er villig til at tilgive og komme videre," lyder det endvidere fra kilden.

Samtidig mener Meghan også, at dette er muligheden for Harry, for at reparere hans forhold til sin far og bror.

Derfor landede Harry alene i Heathrow lufthavn søndag, for første gang siden han og Meghan forlod det royale liv og flyttede til Canada i marts sidste år.

Prins Philips begravelse bliver afholdt på lørdag, i kapellet ved Windsor Castle, hvor dronning Elizabeth og prins Philip primært har opholdt sig under nedlukningen i England.

På grund af coronarestriktionerne i Englang, vil begravelsen ikke være åben for offentligheden. Desuden må der kun deltage 30 personer.

Harry udsendte mandag en pressemeddelelse, efter tabet af sin farfar. Det kan du læse mere om herunder:

Læs også

Efter prins Philips død: Nu bryder Harry tavsheden

 

 

 

 

 

Læs også