Sara havde lige begravet sin mand: Seks timer efter sker det utænkelige

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kun seks timer efter at have begravet sin mand, Louis, var Sara involveret i en voldsom trafikulykke, der kostede hende livet.

Mest læste i dag

Louis Nowak tabte kampen mod kræft i marts i år, og få timer efter, at han blev begravet, mistede hans enke, Sara Nowak, også livet.

Kun seks timer efter, at hun havde forladt begravelsen, var hun involveret i en voldsom bilulykke, hvor chaufføren af den bil, hun befandt sig i, mistede herredømmet over den og kørte ned i en grøft.

Det skriver Daily Star.

Patricia Cartwright, der er mor til Sara, der var fra Wisconsin i USA, har efterfølgende delt en hjerteskærende hyldest til Sara og Louis, hvori hun blandt andet skrev, at parret var uadskillelige.

"Hvor den ene var, var den anden også," lød det fra Patricia ifølge Daily Star.

"Hvad den anden ikke tænkte på, gjorde den anden. Jeg tror ikke, hun kunne undvære ham. Så hun er sammen med ham."

Foto: Facebook

Parret havde været gift i næsten seks år, og elskede at bruge tid sammen. De havde det altid bedst, når de camperede eller på anden vis rejste med deres børn.

De var meget tætte og elskede hinanden dybt, og derfor tog det også hårdt på Sara, da hun mistede sin elskede mand til kræften den 19. marts. Den 1. april, hvor han blev begravet, mistede Sara også selv livet i en trafikulykke.

Ifølge Daily Star er politiet i færd med at undersøge, hvordan ulykken fandt sted, men den foreløbige vurdering er, at hun mistede herredømmet over bilen, hvorefter hun kørte ned i en grøft og bilen væltede.

Politiet har endnu ikke afsløret navnet på chaufføren, som også blev erklæret død på stedet. Derfor er det heller ikke blevet bekræftet, om det er en person, der er relateret til familien.

Foto: Facebook

Patricia har startet en indsamling, der har til formål at hjælpe parrets seks børn, der indenfor tre uger mistede både deres far og mor.

Hun har også fortalt, at hun ønsker, at alle skal huske hendes afdøde datter som en kvinde, der var fuld af liv.

"Hendes hus var aldrig fyldt, for der var altid plads til en mere. Når der var noget, nogen havde brug for, sagde hun: 'Bare rolig, vi fikser det'," sagde hun til CBS 58.

"Det er virkelig hårdt, fordi du får rundet af (med begravelsen af Louis, red.), og så fem en halv time senere, får du et opkald om, at din datter har været ude for en ulykke. Vi ønsker, at alle skal huske hende som værende fuld af liv."

Anbefalet til dig