Sarah hjalp tit sin 77-årige nabo med mad - men så opdager hun hans frygtelige hemmelighed

09/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Privat
Hun havde ofte hygget sig med sin ældre nabo.

Mest læste i dag

Den 32-årige Sarah Sands havde et godt forhold til sin ældre nabo på 77 år. Hun besøgte ham ofte med hjemmelavet mad og snakkede med ham om alt mellem himmel og jord.

En dag fandt hun dog ud af den chokerende sandhed, der lød op, at den "gode" mand flere gange var blevet dømt for pædofili og voldelige overgreb på unge drenge.

Naboen, Mike Pleasted, som havde skiftet navn fra Robin Moult, var blevet dømt for over 24 tilfælde af seksuelle overgreb og var blevet løsladt. Dog var han stadig mistænkt for at have misbrugt to unge drenge mere.

Dommene, der varierede mellem 9 måneder og seks år, var blevet afsonet for overgreb begået mellem 1970 og 1991.

Blandt dem, der ikke vidste det, var han dog kendt som en flink gammel mand, der drev en lokal slikbutik fra sit hjem i øst London.

Sidste besøg endte fatalt

Afsløringen fik det til at klikke for Sarah Sands. Den 28. november 2014 drak hun derfor en flaske brændevin og tog en lang kniv med ved sit sidste besøg hos naboen.

Men mødet skred frem, og hun endte med at stikke Mike Pleasted otte gange, hvilket efterlod ham blødende.

"Hvem huser en skide pædofil i sådan en ejendom, seriøst? Han er fandme ufarlig nu, ikke?", sagde Sarah dengang under retssagen ifølge The Guardian.

Sarah meldte sig selv til politiet få timer efter overfaldet, som hun senere fortrød: "Jeg var bange. Det skulle ikke være endt sådan. Han skulle have lyttet til mig," siger kvinden.

En jury afgjorde, at hun skulle dømmes for drab.

Anbefalet til dig