Sarah vil fylde datters nye drikkedunk - Kaster op da hun ser indholdet

11/6/22 05:30

Henrik Rothenbücher

Foto: Sarah Starr
Hun fik sig et chok og endte med at kaste op, da den forfærdelige stank ramte hende.

Det er dejligt nemt at bestille ting på nettet, med få klik kan man nemt finde det man leder efter og dernæst bliver det leveret lige til døren. Der kan dog også være en ulempe ved det - nemlig at man ikke har set varen først. 

For nylig havde Sarah fra Bristol i England bestilt en ny fin lyserød drikkedunk til hendes datter, på giganten Amazon.com.

Det viste sig at blive en rigtig grim oplevelse og Sarah er nu rasende efter virksomhedens håndtering af sagen. Det skriver Mirror.

Da hun er færd med at gøre datterens skoleting klar, pakker hun den nye drikkedunk ud, så den kunne blive gjort klar og fyldt op med vand, til den kommende skoledag.

Hun ser dog lynhurtigt at der er noget som ikke er som det skal være - flasken er nemlig ikke tom, da hun pakker den ud.

Hun ser straks at flasken er fyldt ca. kvart op med en ‘brunlig væske’. I første antagelse tror hun at det muligvis er te, som på mystisk vis, fejlagtigt er blevet sendt til hende - men det viste sig at være langt mere ulækkert.

Da hun åbner flasken som - som i øvrigt var ‘stram’ og svær at åbne, rammer en grim lugt hende. Lugten af harsk koncentreret urin bredte sig og hun var ikke længere et sekund i tvivl om, hvad flaskens indhold var. Hun blev så dårlig at hun endte med at kaste op.

Den nyindkøbte drikkedrunk. Foto: Sarah Starr

Den nyindkøbte drikkedrunk. Foto: Sarah Starr

Urinen som var i flasken var både mørk og 'skummende'.

“Der er ingen tvivl om at det har været derinde i noget tid,” siger hun til mediet.

Hun kontaktede straks kundeservice hos Amazon og udtrykte sin forargelse, over at have modtaget en drikkedunk, som var fyldt med urin. Selvom flasken kun havde kostet 7£ (svarende til ca. 58 danske kroner, Red.), så ville hun ikke finde sig at modtage sådan en flaske. 

“Du kan få en kupon”

Hos Amazon skød de skylden videre til deres leverandør, som de mente måtte være ansvarlige for flaskens indhold, men de tilbød de hende en kupon på 10£ ( ca. 83 kroner) og bad hende om selv at bortskaffe flasken med indhold. 

Det mente den 41-årige mor bestemt ikke var tilfredsstillende oven på sådan en oplevelse, så hun valgte at kontakte Amazon igen - denne gang via de sociale medier. Hun postede et billede af den lyserøde drikkedunk med teksten

‘Jeg åbnede denne for at fylde den op med vand til skolen i morgen, men der ser ud til at nogen kom først, Amazon! Og alt hvad i vil gøre, er at give mig en kupon.’

Det strømmer ind med kommentarer i opslaget, hvor samtlige udtrykker sin forargelse.

“Det er forfærdeligt. De burde undersøge det - og den der gjorde det, skal fyres.” Skriver en Facebook-bruger til opslaget. 

En anden skriver:

“Det er helt modbydeligt at nogen kan gøre det. Jeg får kvalme! Håber du har det okay.” 

En talsmand fra Amazon har efterfølgende udtalt at de tager sagen alvorligt og at de vil række ud til Sarah for at gøre bod på ‘uheldet’.

Foto: Sarah Starr

Foto: Sarah Starr

Foto: Sarah Starr

Foto: Sarah Starr