Schæferhund skriver verdenshistorie

27/01/2021

Christian Granhøj Skouboe

Hunden Champ skriver sig ind i verdenshistorien. Foto: Jill Biden / Twitter.com
Nu har en schæferhund skrevet sig ind i historiebøgerne.

Mest læste i dag

I disse dage er der stort postyr i Det Hvide Hus. 

Siden den forhenværende præsident Donald J Trump satte sig ind i helikopteren Marine One og fløj væk fra præsident-palæet for sidste gang, så er præsident Joe Biden, den nye førstedame Dr. Jill Biden og to helt særlige beboere flyttet. 

De to særlige beboer har fire ben, er glade for godbidder og lyder navnene Champ og Major. Det viser et tweet fra den nye førstedame. Det er nogle dage siden, at præsident Biden flyttede ind  Det Hvide Hus, men i går ankom parrets to hunde. Det skriver Jill Biden på Twitter. 

Her har første damen delt billeder af de to hunde, der udforsker deres nye omgivelser. Det er dog en mere skelsættende begivenhed end som så. Det er nemlig første gang nogensinde, at en hund - der er adopteret fra et internat - flytter ind i Det Hvide Hus. 

De to hunde får desuden snart besøg af endnu et kæledyr, fortælles det.

Her flytter de nye beoere i Det Hvide Hus ind. Foto: Jill Biden / Twitter.com

 

Endnu et kæledyr flytter ind

De to hundes indtog i Det Hvide Hus er første gang i fire år, at der er kæledyr i præsident-paladset. Familien Trump havde ingen kæledyr med, da de flyttede fra New York til staten Washington efter Trumps sejr over Hillary Clinton. 

Førstedamens pressekontor har udsendt en status på, hvordan de to nye beboere har taget imod deres nye omgivelser. Det skriver NBC News.
"Champ nyder sin nye seng ved pejsen, og Major var lykkelig for at løbe rundt i haven," fortælles det fra Det Hvide Hus. 

Samtidig kan nyhedsmediet fortælle. at præsident Biden og Jill Biden muligvis allerede er på udkig efter endnu et kæledyr, der i fremtiden skal kalde Det Hvide Hus for hjem. 

Det er førstedamen Jill Bidens talsmand Michael LaRosa, der overfor NBC News har luftet muligheden for, at Champ og Major muligvis får selskab af en kat på et tidspunkt.

 

Anbefalet til dig