Se godt på denne mand

08/9/20 12:49

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Privatfoto
Nogle helt nye plakater vækker undren.

En rasende hustru har taget en noget anderledes hævn på sin mand. Det opdagede mandens nye naboer, da de en morgen pludseligt vågnede op til nogle mere karakteristiske løbesedler, der var sat op i hele kvarteret. Her gjorde mandens tidligere samlever det klart over for gud og hver mand, at han havde forlaft hende og deres to fælles børn til fordel for at bo hos en anden kvinde, selvom de fortsat er gift. 

Plakaterne er dukket op i et boligkvarter i USA. Her fik de lov til at hænge i kort tid, inden de blev pillet ned. Om det var manden selv eller en nabo, der fik medlidenhed med ham, vides ikke, men ifølge en bruger på Reddit, var plakaterne forsvundet dagen efter de kom op. Mens de hang, var de dog ikke til at tage fejl af. Da man ser en klassisk tegning af en lykkelig familie, der dog afviger på et centralt punkt. Her er der tegnet en rød ring om manden. Derudover bærer plakaten en tekst, der heller ikke lægger fingre imellem. 

Se den vilde plakat længere nede i artiklen..

Beskylder eksmand

I bunden af plakaten kommer mandens tidligere samlever med en række beskyldnigner mod ham. Hvorvidt de passer kan man kun gisne om, men der er ingen tvivl om, at manden har fået vækket en vrede hos sin tidligere samlever. Det oplyses af The Mirror

"FORLOD sin kone og børn i NY, for at tage til RTC og knalde MILFS (og for et job hos regeringen)," står der, inden den arrige besked fortsætter: 

"Sikke dog en nabo, du har! Han er stadigvæk gift, men bor sammen med en anden kvinde." Derudover er der også et billede af den familie, som den unavngivne mand beskyldes for at have forladt. Siden billedet af plakaterne blev delt på bl.a. en af verdens største hjemmesider, Reddit.com, så har debatten raset. Nogen mener, at plakaterne er et skridt for vidt, mens andre argumenterer for, at han selv er ude om det, hvis han har forladt sin familie. Hvad mener du? 

Sådan ser hele den omtalte plakat ud. Foto: Privatfoto

Sådan ser hele den omtalte plakat ud. Foto: Privatfoto