Sender corona-smittet barn i skole: ‘Jeg havde en frisør-aftale’

22/9/20 07:00

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Brugere på de sociale medier raser i øjeblikket, efter at en mor har indrømmet at hun har sendt sit barn barn i skole, efter det er testet positivt med coronavirus.

Hele verden kæmper lige nu mod coronavirussen, og det kræver en indsats fra os alle - så vi kan passe på hinanden og få pandemien under kontrol. Men for en mor, var det vigtigere at overholde en frisør aftale. Det skriver 7News.

En amerikansk mor har fået høvl, efter hun delte et opslag i en Facebook-gruppe. 

Kritikken er væltet ind, efter at moderen delte et opslag i gruppen ‘Bad Moms Club’ på Facebook. Her skrev hun at hun var en dårlig mor, fordi hun netop havde sendt sit barn i skole - velvidende at sønnen var smittet med covid-19.

Skal ikke spænde ben for frokost og frisør

‘Til mit forsvar vil jeg lige sige, at jeg havde en frokostaftale og en frisøraftale, som jeg ikke ønskede at aflyse i sidste øjeblik. Desuden sagde han, at han havde det fint. Det er jo ikke mere end blot en forkølelse’, skrev hun i Facebook-gruppen

Om hun mente opslaget i ramme alvor eller om hun forsøgte at lave sjov, det vides ikke med sikkerhed. Men uanset, så blev opslaget ikke positivt modtaget.

‘Det er så uansvarligt som noget kan være’. Skriver et vredt medlem af Facebook-gruppen i kommentarfeltet.

‘Så hun ved hun er en dårlig mor, men ved hun også godt at hun generelt er et dårligt menneske?’ Skriver en anden.

Flere skriver historier i kommentarfeltet om andre mødre de kender, som de mener har handlet uansvarligt i forbindelse med corona. Et gruppemedlem fortæller blandt andet at hun kender en mor, som sendte sit barn i skole, selvom at moderen var testet positiv for coronavirus.