Sender rørende hilsen: "Far savner dig"

15/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu lyder der en både sød og rørende hilsen fra det britiske Kongehus.

Mest læste i dag

Prins William og Kate Middleton har tre børn, Prins George på syv år, prinsesse Charlotte på fem år og prins Louis på snart tre år. 

I går, den 14 marts. var det morsdag i Storbrittanien - og i den forbindelse har parrets tre børn, sendt både søde og rørende hilsner afsted. 

Ikke kun til deres egen mor, Kate - men til deres afdøde farmor, prinsesse Diana.

Det deler det britiske Kongehus på Instagram-profilen Kensintonroyal.

"Dette års morsdag, vil endnu en gang være anderledes.Mange af os er adskilt fra vores nære, men ser frem til en tid, uden for meget afstand, hvor vi kan give vores mor et knus igen. 

Many of us will be apart from our loved ones, but looking forward to a time in the not too distant future when we can give our mother a hug again. Men for dem som oplever sorg, kan i dag være ekstra udfordrende," skriver det britiske Kongehus til et opslag med en tegning.

"Hvert år på mors dag, laver George, Charlotte og Louise et kort, hvor de husker deres farmor, Diana, for William," lyder det fra Kongehuset som også tilføjer: 

"Uanset hvordan dine omstændigheder er, så tænker vi på dig, på denne morsdag."

I opslaget kan man se tegninger og rørende hilsner fra de tre børn, til deres farmor. 

Foto: Kensingtonroyal/ Instagram

"Far savner dig"


"Kære farmor Diana, jeg tænker på dig på mors dag. Jeg elsker dig meget højt. Far savner dig. Masser af kærlighed, Charlotte," lyder det fra prinsesse Charlotte, der har tegnet et hjerte med alle regnbuens farver.

Også prins George sender søde ord til sin farmor.

"Kære farmor Diana. Glædelig glædelig morsdag. Jeg elsker dig meget højt og tænker på dig altid. Sender dig masser af kærlighed," lyder det fra prins George, som har tegnet en tegning med et landskab og skrevet et kort til sin farmor.

Også parrets yngste barn, prins Louis sender en hilsen. Han har lavet et hjerte, som han har malet, hvor der står "Fra Louis,".

I anledningen af morsdag i Storbrittannien den 14. marts er børnenes tegninger og hilsner blevet delt på Instagram-profilen.

Du kan se hele opslaget her.