Ser helt forkert sms: Kælenavn knuser hende

Foto: Shutterstock

En sms, hun ikke skulle have set, endte med at få vidtrækkende konsekvenser.

En kvinde har skrevet til avisen The Mirror, hvor hun fortæller historien om, hvordan en uskyldig sms fik store konsekvenser. 

Hun forklarer overfor avisen, at hun ellers var fast besluttet på at få deres ægteskabd til at fungere og holde familien sammen for deres to-årige barns skyld. Hun havde allerede tilgivet sin mand for at kaste et glas vin i ansigtet på hende og for at kalde hende "ynkelig" og "doven", fordi hun ham hjælpe med at passe deres søn. 

Men en morgen - efter at hendes mand havde været ude og buldre med sin venner, havde sovet længe og var i bad - tjekkede hun hans telefon. Hun fortæller, at det var i det øjeblik, det gik op for hende, at deres ægteskab var slut. 

Hun forklarer, at manden havde været ude for vens fødselsdag og tog et brusebad, inden han sagde hej til sin kone og barn, hvilket betyder, at det var gået et døgn, siden han havde set en af ​​dem, fortæller mediet Kidsspot. 

Læs også

Stor gruppe unge laver corona-ballade: Skaber panik på banegård

Får nok

Moren sagde, at det oprørte hende i en sådan grad, fordi de netop havde diskuteret mangel på kommunikation mange gange. 

"Men uanset hvor mange millioner gange vi argumenterede for hans manglende kommunikation og involvering, intet har nogensinde ændret sig," fortæller den anonyme mor, inden hun tilføjer:

”Han forrådte mig, men på en uventet måde."

Det viste sig nemlig, at manden netop var igang med at skrive sms'er med sine venner. Her så hun - til sin skræk - at han omtalte hende som "She Who Must Be Obeyed" (Hende som skal adlydes, red.) 

Moderen fortæller for til The Mirror, at parret var flyttet fra hinanden inden for en uge og nu er skilt. 

Læs også

Advarer mod morgenmads-favorit: "Betragtes som farligt"

 

 

 

Læs også