Simon ville undersøge chokerende lyde under indkørslen: Kort efter løber det ham koldt ned ad ryggen

23/08/2023

Jesper Bengtson

Foto: YouTube
Han troede ikke sine egne øjne, da han gjorde opdagelsen.

Mest læste i dag

En 37-årig mand ved navn Simon havde længe boet i det samme hus i flere år uden at vide, hvad der hele tiden havde gemt sig under ham.

En dag, hvor Simon parkerede sin bil i indkørslen, hørte han pludselig nogle underlige knasende lyde, mens hans hjul satte sig fast.

Han troede med det samme, at han havde skrammet sin bil på et blomsterbed, men da han tjekkede, hvad der var sket, kunne han se at et par fliser var revnet.

Det skriver Bored Daddy.

De chokerende lyde viste sig at være adgangsbilletten til en hårrejsende opdagelse. Under fliserne lå der nemlig et stykke metal.

Simon ringede til sin far, fordi han ikke kunne finde ud af, hvad det var, han havde fundet.

I fællesskab fandt de frem til en form for lem, der viste sig at være en indgang til et hemmeligt rum.

Da de gjorde opdagelsen, rejste hårene sig på kroppen af dem, men alligevel valgte de at kravle ned ad den gamle og rustne stige.

Simons far var ikke i tvivl om, hvad det var, så snart han stod dernede. Det var et sikkerhedsrum fra anden verdenskrig.

Efter en hurtig google-søgning fandt de ud af, at der var lavet mange af disse i området i England, hvor Simon bor, som skulle beskytte befolkningen mod bomber.

Simon og hans far arbejder nu på at restaurere sikkerhedsrummet, fordi de synes, at det er vigtigt at bevare af historiske årsager.

Du kan se Simons vilde opdagelse herunder:

Anbefalet til dig