Singlemor tog på date: Måtte ikke se sine børn i tre uger

Udland
Det er fristende at gå på date med vin og lækker mad, men i coronatiden, er det nok bedst at lade være. Det fandt en singlemor i hvert fald ud af. Foto: Shutterstock.
En fortvivlet mor har måtte undvære sine børn i hele tre uger, fordi hun valgte at tage på date med en mand dagen inden lockdown.

Mest læste i dag

 

Det lyder måske som en drøm, med en lille pause for børnene, efter knapt en måned i karantæne, men for en enlig mor betød en enkelt date tre ugers karantæne fra hendes børn.

Fik hurtigt symptomer

Den 38-årige enlig mor Amie Morris fra Sydney har afsløret, at hun ikke måtte se sine børn i tre uger efter at hun var blevet smittet med coronavirus på en date.

Blot 24 timer efter daten havde Amie udviklet Covid-19 symptomer. Hun fik høj feber og tør hoste, og kunne allerede regne ud, at de nu stod galt til. Det skriver The Sun

Meget chorkeret

Amie var virkelig chokeret over at få virussen. Hun så det som en af den slags ting, man hører i nyhederne, men som aldrig ville ramme hende selv.

Og da slet ikke i jagten på kærlighed. Men sådan gik det altså for Amie.

For fire uger siden var hun på date – dagen inden lockdown ramte Australien.

Og hun havde ikke i sin vildste fantasi forestillet sig, at hun kunne være i fare, da hverken hun eller daten havde været i udlandet for nylig.

Men dagen efter daten fik Amie af hovedpine, kvalme, kropsmerter og havde mistet sin sans for smag og lugt.

Senere blev hun testet positivt for coronavirus.

Børnene var ved faren

Amies børn var på dette tidspunkt hos deres far, så de var heldigvis ikke blevet smittet, men Amie var ked af, at hun ikke kunne se sin familie:

”Den vigtigste ting er menneskelig kontakt, tror jeg, fordi jeg har mine forældre her, og de er ældre, og jeg ville bare ikke give det til dem. Så jeg forsøgte bare desperat at undgå at forlade mit værelse, og hvis jeg gjorde det, havde jeg en maske og nogle handsker. Min mor afsprittede alt, hvad jeg rørte ved," fortalte Amie til news.com.au.

Amie under sit sygdomsforløb.

Huden begyndte at prikke

I løbet af sin anden uge af sygdommen følte Amie, at huden prikkede omkring hendes talje, ribben og mellem hendes skulder. Hun sammenligner følelsen med solskoldning.

Efter 15 dages isoleret kamp mod coronavirus blev Amie hastet til hospitalet med åndedrætsbesvær.

Det forskrækkede hende, fordi hun ikke kunne trække vejret.

På hospitalet viste røntgen- og blodprøven, at hendes lunger var betændte, men heldigvis ikke beskadiget.

Efter tre lange uger formåede hun at bekæmpe virussen, og blev erklæret rask. Endelig kunne hun se sine børn.

Lykken var stor, da Amie igen måtte se sine børn. 

Vigtigt at folk overholder regler

Amie har et klart budskab til alle. Hun mener, at det er vigtigt, at folk følger de sociale distanceringsregler, for det er det, der virkelig fungerer:

”Alle klager: ”Jeg kan ikke gå ud, jeg kan ikke se mennesker ”, men det er for en kort periode, og jeg ville bare ikke videregive det til mine forældre eller børnene, så du er bare nødt til at ofre dig,” udtaler Amie.

Daten mistede job

Med hensyn til hendes date, som var skyld i hele balladen, så har han sidenhen mistet sit job i Australien og er flyttet hjem til Europa.

Parret er blevet gode venner, og skriver om deres fælles symptomer, men Amie siger, at der ikke er nogen chance for, at de gifter sig.

 

 

Anbefalet til dig