Skilsmisseadvokat afslører: Bliv ikke gift med mænd med disse jobs

15/1/23 06:05

Henrik Rothenbücher

Foto: TikTok
En skilsmisseadvokat har afsløret, at særligt fem jobs går igen blandt mænd, der bliver skilt.

Der er mange grunde til, at par ender med at blive skilt. Men din ægtefælles job kan faktisk have mere med det at gøre, end du er klar over.

En skilsmisseadvokat har nemlig delt en video på det sociale medie TikTok, hvori hun afslører, at det især er mænd med et af fem jobs, der går igen, når hun har med en skilsmisse at gøre. Det skriver The Sun.

"Hvis du er gift med nogen i et af disse jobs, betyder det ikke, at I er dømt til at mislykkes," lyder det fra hende.

"Det, jeg har bemærket, er, at disse jobs har en tendens til at være mere narcissistiske og mere kontrollerende. De har også en tendens til at være langt vanskeligere, når de har at gøre med en skilsmisse."

De fem jobs, hun ofte møder, er følgende: brandmænd, politibetjente, ansatte i militæret, kirurger og piloter.

På trods af, at det kan se ud til, at der er tale om fem meget forskellige jobs, påpeger hun, at de faktisk har noget til fælles. 

De mænd, der arbejder i disse erhverv, er nemlig vant til, at de har en vis mængde autoritet. Det er nemlig en del af deres arbejde, at de har denne autoritet og ret til at bestemme over andre.

"De er guder i deres erhverv," siger hun.

"Alle ser op til dig, når du har ansvaret, og alle behandler dig med respekt. Så kommer du hjem, og nogen beder dig om at gå ud med skraldet."

"De har en tendens til at være meget narcissistiske og meget kontrollerende," fortsætter hun.

I kommentarfeltet er der mange, der har givet deres egen mening til kende, hvoraf en stor del af dem har forklaret, at de er enige med den kvindelige skilsmisseadvokat, der har delt videoen.

"Du rammer plat. Pas på uniformer," er der blandt andet en seer, der har skrevet som kommentar til videoen.

"Jeg er skilsmisseadvokat i New Jersey, og jeg er 100 procent enig," lød det fra en anden skilsmisseadvokat i kommentarsporet.

"Som stewardesse har jeg aldrig set en pilot bære sin vielsesring på en mellemlanding," indrømmede en kvindelig seer, der til dagligt arbejder som stewardesse.

"Sygeplejerske her. De rammer så meget plet. Det kaldes gudekomplekset," skrev en sygeplejerske.