Skole med bizar advarsel: Kast ikke jeres børn ind over hegnet

13/11/20 09:15

Christian Granhøj Skouboe

Dette skilt er blevet sat op ved skolen. Foto: Trillade Primary School
Skolens leder kalder forældrene for "ansvarsløse"

Dette er en af den slags nyheder, man hverken læser eller skriver hver dag. 

Det er netop kommet frem at en fransk skole har set sig nødsaget til at komme med en noget anderledes opfordring til elevernes forældre. Det drejer sig om skolen Trillade Primary School, der ligger i den franske by Avignon. 

På det seneste er det blevet et tiltagende problem, at forældre - der skal aflevere deres børn i skolen - istedet kaster børnene over det næste to meter høje hegn, der omkranser skolens område. Det fortæller avisen New Zealand Herald

Det er blevet så stort et problem, at skolen nu har hejst et skilt, der beder forældrene om at lade være med at smide deres børn over hegnet. 

Børnene kastes af særlig grund

Skolen fortæller, at de har set sig nødsaget til at låse lågen ind til skolen på et bestemt tidspunkt. De var utilfredse med, at forældre afleverede deres børn, når det passede ind i familiens dagligdag, derfor kom mange for sent. 

Det fortæller skoleleder Sanaa Meziane til den lokale avis La Provence. Hun kalder de forældre, der kaster deres børn over hegnet, for "uansvarlige". Det forklarer hun til avisen.  

”Det er ikke sket så mange gange, men bare få tilfælde er nok til, at vi bør gøre noget,” siger Sanaa Meziane.

"Forældre, der ankom for sent, kastede bogstaveligt deres børn over hegnet."