Skolen anede intet: 13-årig skoledreng viste sig at være 33-årig kvinde

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En kvinde, der udgav sig for at være en 13-årig skoleelev, viste sig at være på flugt fra politiet.

Mest læste i dag

I en landsdækkende eftersøgning efter en forsvunden 13-årig tog en uventet drejning alle med storm.

Sagen skulle nemlig vise sig i stedet at omhandle identitetstyveri, da den 13-årige, de ledte efter, i stedet var en 33-årig kvinde, som i fire måneder havde udgivet sig for at være en 13-årig skoledreng i Norge.

Det skriver CBS.

Politiet i Norge kunne således fortælle, at den 33-årige Barbora Skrlova var flygtet fra Tjekkiet, fordi hun nægtede at afgive vidneudsagn i en sag om børnemishandling fra 2007.

Hun blev deporteret tilbage til Tjekkiet og tilbageholdt efter i flere måneder at have narret hendes lærere samt myndighederne ved at udgive sig for at være en dreng ved navn "Adam".

Marienlyst Skole fik således en ny elev ved navn "Adam", som angiveligt var blevet indskrevet af en kvinde, som ligeså kom fra Tjekkiet.

Lærerne samt skoleledelsen blev snydt, selv om de alligevel bemærkede noget besynderligt.

"Vi reagerede på Adams opførsel. Men det er ikke let at vide. Børn i den alder kan være så forskellige," udtalte skoleleder Ingjerd Eriksen til Oslo-avisen Dagbladet.

Men Adam var altså i virkeligheden den 1.57 meter høje Skrlova, med bundet bryst og barberet hoved.

I midten af december forsvandt hun fra et børnehjem i Oslo, hvilket medførte, at en landsdækkende eftersøgning blev iværksat, hvortil man billeder af det forsvundne "barn".

Men i kølvandet af at have fundet "barnet", meldte man altså ud, der i stedet var tale om en 33-årig kvinde, hvilket slet ikke var til at forstå.

Politiadvokat Sven T. Roer udtalte, at ikke engang de kunne finde ud af, hvad der var op og ned i sagen.

Men nu er hun altså tilbage i Tjekkiet.

Anbefalet til dig