Skulle ordne kundes iPhone: Fandt besked gemt indeni

05/05/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: privat
Det var meningen, at han skulle ordne kundes telefon, men da han åbnede den, opdagede han en overraskende besked.

Mest læste i dag

“Du skal ikke ordne denne mobiltelefon.”

Det er nok ikke den slags beskeder, man får flest af, når man er ansat i en butik, der lever af at reparere telefoner. Ikke desto mindre var det denne besked, som Mani Wardas fik, da han var på arbejde i en telebutik. Det skriver The Mirror. 

Den usædvanlige besked modtog han sammen med en 100 dollarseddel, og nu har Mani delt oplevelsen på TikTok. 

Til videoen skriver Mani:

”En kunde og hans kone kom ind tidligere, og de gav mig hans telefon som skulle fikses.”

Mani lovede parret at ordne telefonen, og efter de var gået, åbnede han mobiltelefonen, og her lå der en overraskelse i form af en lille seddel og ventede. Her kunne han læse, at han slet ikke behøvede at ordne telefonen.

“Sig venligst til min kone, at telefonen ikke kan fikses. Hun vil tjekke telefonens historik. De 100 dollars er dine, tak."

Foto: Privat

På TikTok spurgte han de mange brugere, hvad de syntes, han skulle gøre i den situationen, og mange mente, at han skulle aflevere telefonen tilbage, som han modtog den, og lade parret ordne deres egne problemer.

Foto: Privat

Men i en video, som han siden hen har postet på TikTok, afslører han, hvad der skete efterfølgende.

Kvinde kom tilbage alene

I videoen påstår Mani, at kvinden besøgte butikken en dag tidligere, end han bad parret om at vende tilbage. Hun ville se telefonens indhold. Til kvinden fik han forklaret, at det kunne hun ikke.

Foto: Privat

"Jeg fik ikke ordnet det, fordi jeg åbnede den, og den her seddel lå indeni. Jeg vil ikke have noget med det at gøre. Jeg ved, at det er jeres egen sag,” nåede han at få sagt, inden kvinden afbrød ham.

"Er du seriøs? Han tror, han er så smart!”

Herefter forsøgte kvinden at lokke Mani med penge, så hun kunne få fikset telefonen. Det tilbud ser det ud som om, at Mani tog imod.

For, ifølge The Mirror, har Mani i en sidste video optaget den ophidsede mand komme stormende ind i butikken. Hvordan optøjerne helt konkret sluttede, vidner historien desværre ikke noget om.