Slut med Britney Spears – nægter at lave musik

18/03/2020

Nanna Christina Smidt

Billedet er fra Billboard Music Awards 2016. Foto: Shutterstock
Det er gået gevaldigt ned af bakke for nu 38-årige Britney Spears de seneste år, og lige nu er det hende far, der har ansvaret for sin datters økonomi.

Mest læste i dag

 

Det skal dog være slut, og Britney Spears vil nu have kontrol over sit eget liv. Derfor har hun annonceret, at hun nægter at lave musik under disse omstændigheder, og at hun ikke vil lave noget før farens værgemålet er fjernet.

Søn anklager bedstefar

Bølgerne har da også gået højt i den lille familie – noget der har efterladt Britney Spears i problemer i forhold til forældremyndigheden over hendes to sønner som har med Kevin Federline.

I efteråret var der stor ballade den 67-årige Jamie Spears, der er far til Britney Spears, blev anklaget for fysisk misbrug.

Det var 13-årige Sean Preston Federline, der er søn af Britnets Spears, der indgav anmeldelsen af sin bedstefar.

Var ikke værge mens sagen kørte

Med en sådan en sag kørende, kunne Jamie Spears ikke fungere som værge over andet Britney Spears’ økonomi, hvilket var en lettelse for sangerinden.

Men da sagen frafaldt, kunne Jamie Spears igen bestemme over sin datters formue – noget der ikke faldt i god jord hos Britney Spears. Det skriver Us Weekly.

Hun er stadig meget vred på sin far, og derfor har hun bestemt, at hun under ingen omstændigheder vil arbejde eller lave musik, så længe faren har magten.

”Britney har fortalt, at hun ikke vil arbejde, fordi hun ikke længere ønsker at være en del af værgemålet,” har en hemmelig kilde udtalt til Us Weekly.

Får penge for at være værge

Ifølge kilden er Jamie Spears også ganske godt betalt for at være værge. Han modtager nemlig månedligt 10.000 dollars, hvilket svarer til mere end 68.000 danske kroner.

Det må også siges, at være en høj løn, for så lille et job, selvom Britney Spears sikkert har tjent gode penge førhen.

 

 

 

Anbefalet til dig