Slut med søvnløse nætter: Nemt trick til at falde i søvn begejstrer

Udland
Foto: Shutterstock
Et trick til at slippe for søvnløse nætter går lige nu sin sejrsgang på det sociale medie TikTok.

Lige nu læser andre også

En psykologstuderende har delt et trick på det sociale medie TikTok, som har hjulpet hende med at falde i søvn. Tippet fik hun af en af sine undervisere på psykologi-studiet. 

De fleste af os ved nok, hvor frustrerende det kan være at tilbringe natten med at kaste sig rundt og ikke kunne finde ro. Især morgenen efter, når vækkeuret ringer, så viser den søvnløse nat virkeligt tænder. 

Derfor det heldigt, at TikTok-brugeren @psychologee, der ifølge hende selv, har en kandidat i psykologi har delt et trick, der i hvert fald får hende til at falde i søvn på blot fem minutter. 

Tricket har hun delt i en video på TikTok, der - i skrivende stund - er set flere end 3,7 millioner gange af folk verden over, fortæller den britiske avis The Mirror

Vælg tilfældige ting

Brugeren @psychologee deler studiehacks som hvordan man "drastisk forbedrer din hukommelse inden eksamen" og andre fakta om psykolig, men det er hendes tip til at falde i søvn på rekordtid, som er gået viralt.. 

I klippet, der er blevet set mere end 3,7 millioner gange på den sociale medieplatform, siger kvinden:

”Min professor i psykologi fortalte mig, at dette trick skulle falde i søvn om fem minutter. Det helbredte min søvnløshed."

Hun forklarer, at alt hvad man skal gøre er, at begynde at lave en liste af ting i sit hoved. Tingene skal helst ikke være direkte relaterede. Som eksempel giver hun en liste, der inde holder kartofler, Tarzan og en violin.  - men du skal sikre dig, at de ikke er direkte relaterede.

"Jo mere tilfældige, tingene er, jo bedre," tilføjer hun. Ifølge @psychologee narrer arbejdet med at lave listen hjernen, så man hurtigt falder i søvn. Det er i hvert fald hendes egen erfaring.

 

Anbefalet til dig