Smelter hjerter verden over - Slog lejer for at vente på sin ejer

Lucky som bliver passet godt af sygehusets personale. Foto: Youtube.com.

Mange kender historien om Hachiko - hunden som ventede på sin ejer i 9 år, efter at ejeren var død. Denne hund fik også kaldenavnet ‘Hachiko’, på grund af dens trofaste venten på sin ejer.

Historien om hunden der slog lejr uden for et hospital i Lima i Peru, har spredt sig som en steppebrand på de sociale medier, verden over, det skriver Newsner.com.

Sygehusets personale undrede sig da hunden slog sig ned foran hospitalet og nægtede at forlade stedet. Da hunden stædigt blev siddende, antog de at det var fordi at hundens ejer var indlagt på hospitalet. 

Hunden som har vist sig at hedde Lucky - var faktisk i sandhed utroligt heldig. Den fik nemlig både mad, legetøj,  kærlige klap, en jakke og et lille hus, mens den var bosat uden for hospitalet. 

Ville hjælpe Lucky hjem

Læs også

Hjerteligt tillykke: Prins Felix viser sig fra sin bedste side på nye billeder

Da der var gået et par dage, valgt sygehuset at gå ud med billeder af Lucky, i et håb om at finde frem til dens ejer. Da historien om Lucky spredte sig med lynets hast på internettet, var der hurtigt bid og Luckys ejer Alzamora blev meget glad for at se Lucky igen.

Det viste sig nemlig at Alzamora slet ikke var indlagt på hospitalet, men også ledte efter Lucky. 

Et par dage tidligere var Lucky løbet væk fra politiet, hvorefter den jagtede en ambulance. Da den nåede frem til hospitalet var den faret vild og kunne ikke finde sin vej hjem - derfor slog den sig ned og ventede på at der var nogle som hjalp den. 

Lykkeligvis var billederne og de mange delinger på de sociale medier, med til at Lucky og dens ejer hurtigt blev genforenet.

Herunder kan du se den rørende video med Lucky.

 

 

 

 

Læs også