Snart kan få Crocs der ligner Shrek

07/09/2023

Thea M. Andersen

Foto: X (Twitter)
Hvis du er fan af Shrek, så er de nye Crocs måske lige noget for dig.

Mest læste i dag

Nu er det måske tid til at opdatere din skosamling, da Crocs snart lancerer deres længe ventede limited-edition Shrek-clogs. Selvom de ydmyge Crocs har vist sig kontroversielle for nogle - især når de bæres til bryllupper eller andre fancy begivenheder - har de oplevet en stor renæssance i de seneste år, ikke kun som en praktisk sko, men også som et overraskende modeelement blandt stjernerne.

De sumpgrønne Shrek-inspirerede sko er garanteret at vende hoveder, og fans af filmen er allerede vilde med dem. De ikoniske clogs kommer i en ogre nuance og har fluffede, brune, justerbare remme.

Crocs'ene har også specielle jibbitz (tilbehør) i form af grønne ører og en næse, skriver Mirror.

Selvom den præcise lanceringsdato endnu ikke er blevet afsløret, skulle de helt nye Shrek x Classic Clog komme på hylderne i butikkerne i de kommende måneder.

Crocs-fans er allerede helt oppe og køre over de nye sko, der er inspireret af den populære film fra 2001.

"Disse vil passe til min sommer. Hvor kan jeg forudbestille?" skriver en fan.

"Åh, vi vil købe dem," lyder det fra en anden, mens en tredje skriver: "OMG SLAY."

Siden deres comeback på modescenen er Crocs blevet elsket af flere, heriblandt kendte som Kendall Jenner og Justin Bieber. Men selvom Crocs er blevet populære igen, skal du måske overveje det en ekstra gang, før du tager et par på, når du skal et sted hen, hvor der er rulletrapper (som for eksempel et shoppecenter).

For nylig delte en mor nemlig en advarsel efter en skræmmende oplevelse, hvor hendes datters Croc blev fanget i rulletrappen, hvilket efterlod dem begge chokerede.

"I dag blev min datters Croc fanget i siden af rulletrappen halvvejs op. Heldigvis fik jeg hendes fod ud med det samme. Tilsyneladende var det en 'freak accident,' men jeg vil bare advare andre om at holde deres børn væk fra siderne," skrev hun.

Anbefalet til dig