Snyder døden: Gravid mors bil knust på McDonalds

26/6/22 10:08

Helge

Foto: Shutterstock
Mens Alex sad og spiste på McDonalds, blev hendes bil knust.

Da 29-årige Alex tog en tur på Mcdonalds med sin fireårige datter en fredag aften, tog det pludselig en dramatisk drejning. Alex som er gravid i sjette måned, havde parkeret bilen på parkeringspladsen og bestemt sig for - at trods corona - så ville de spise i restauranten. 

Mens de spiser, kommer en medarbejder ned til bordet for at høre hvilken bil der var hendes.

"Hun sagde, at jeg skulle gå med udenfor så hurtigt som muligt, da der var sket noget med den”. 

Og ganske rigtigt - så havde Alex’ bil bestemt set bedre dage. Den lå nu knust under et stort dæk fra en lastbil. 

Alex' bil under lastbilens dæk. Foto: Privat

Alex' bil under lastbilens dæk. Foto: Privat

Lastbilen var kørt gennem rundkørslen ud for restauranten i Tamworth, Staffordshire, England. Her taber den dækket, som så fortsætter direkte mod parkeringspladsen, hvor den rammer Alex’ bil, samt bilen der var parkeret ved siden af. 

Kæmpe chok midt i maden

Den gravide mor, var derfor heller ikke den eneste som havde fået sig et chok - for i bilen ved siden af, sad der en mand og spiste. Han slap uskadt - hvilket er mere end man kan sige om de to biler. 

“Chaufføren stoppede ikke, men havde måske slet ikke opdaget, hvad der skete. Jeg kunne ikke åbne døren i førersiden,” fortæller Alex.

Hun fortæller at hendes far heldigvis kom hende til undsætning og hjalp med at få bilen hjem. 

“Jeg er bare så glad for, at ingen blev såret, og at vi ikke var i bilen på det tidspunkt, da jeg er seks måneder gravid, og jeg havde min fireårige med mig." Skrev Alex efterfølgende om den chokerende hændelse, på hendes Facebook-profil.