Sød logrende hjælper - Golden Retriever bringer mad ud til corana-frivillig

03/03/2020

Nanna Christina Smidt

Dette er et modelfoto af en smilende Golden Retriver. Foto: Shutterstock.
Den søde Golden Retriever er guld være i det coronaramte Wuhan.

Mest læste i dag

 

I området er rigtig mange mennesker i karantæne, men hundeejeren, Xiao Xiao, har sat sig på en større opgave sammen med sin hund.

Bringer mad til sin ejer

En sød og klog Golden Retriever har hjulpet sin ejer med at bekæmpe coronavirusudbruddet i Wuhan ved at bringe varme måltider til manden hver dag. Det skriver Daily Mail. 

Hundeejeren, Xiao Xiao, har meldt sig frivilligt til at købe dagligvarer til sine godt 600 naboer, siden de blev sat under karantæne for næsten en måned siden.

Hunden, Hani, har hjulpet til, og har leveret frokost til den 31-årige frivillige, der normalt har for travlt til at forlade sin stilling. Det skriver flere kinesiske medier.

En video viser, at Hani forlader hjemmet med en frokostpose - tilberedt af Xiao Xiaos mor - i munden og bringer den til sin ejer.

Bagefter bringer han de tomme skåle tilbage, når Xiao Xiao har spist færdig.

Her kan man se søde Hani bringe mad ud.

Besluttede at hjælpe sit samfund

Xiao Xiao besluttede at hjælpe samfundet, efter at nogle ældre naboer kæmpede for at gå i butikkerne under virusudbruddet.

”Jeg ville købe alt hvad beboerne har brug for og levere varerne til dem. Jeg gør det hele selv, ”fortalte hundeejeren til en lokal blogger.

Han var overvældet over mængden af ​​arbejde, og havde derfor ikke tid til at gå hjem for at spise frokost.

Hunden blev hans redning

Xiao Xiaos Golden Retriever blev hans redning, da hans mor havde problemer med hendes ben og havde svært ved at gå nedenunder.

Derfor er den nu hans madkilde, mens han hjælper de 600 naboer med at få mad og andre dagligvarer bragt til deres dør.

Hvor længe Xiao Xiao bliver ved med det frivillige arbejde vides ikke, og han skal også gerne selv undgå at blive smittet for ikke at ryge i karantæne. 

 

Anbefalet til dig