Søsteren taler ud: Hun holder Harry fanget

Ifølge Meghans søster, så holder Meghan Harry fanget.

Mest læste i dag

Meghan Markle og Samantha Markle har ikke kontakt til hinanden, men Samantha holder sig ikke tilbage med sine tilsvininger rettet mod hertuginden.

Hun lægger ud med at fortælle, at Meghan Markle, der tidligere har været med i 'Suits', er narcissists. Det er dog hendes melding om, at hun skulle holde Harry fanget, der stjæler showet. 

Det skriver TMZ.

Oprah Winfreys interview med Harry og Meghan medførte, at internettet brød ud i en raserende debat. Og det gjorde Samantha Markle såmænd også. 

Hun fik også sat nogle ord på sine holdninger om Meghan, da hun var forbi radioprogrammet 'Fifi, Fev & Nick'. 

"Jeg har ondt af Harry. Han blev offer for hendes tankeløshed - og jeg vil sige sociopati," kommer det med en hård tone fra halvsøsteren om Meghan.

Der skal ikke lægges skjul på, at der er ondt blod mellem halvsøstrene.

Hun er dog ikke den eneste, der har langet ud efter Meghan Markle, da også den tidligere tv-vært, Piers Morgan, delte sin mening om Meghan, efter at have set interivewet, hvor Meghan og Harry blandt andet fortalte om racisme i det britiske kongehus.  

"Jeg ville ikke tro på Meghan Markle, om så hun gav mig en vejrudsigt. Det var hendes livs skuespiloptræden. Det var fuldstændigt latterligt,"

Piers Morgan endte med at forlade studiet i raseriet, efter at han var blevet kritiseret for sin holdning om Markle. Det blev sendt live på 'Good Morning Britain', og det endte med, at udsendelsen modtog mere end 40.000 klager. 

Piers Morgan nægter dog at undskylde for sine ord om Meghan.

 

Anbefalet til dig