Søstre forarger sammen: Nu trues de på livet

26/11/20 12:45

Christian Granhøj Skouboe

De to søstre har sat sindene i kog. Foto: Privatfoto
En meget omdiskuteret video har bragt to søstre i problemer.

En video på et socialt medie ender pludseligt med at have store konsekvenser for to søstre. 

Det er søstrene Charli og Dixie D’Amelio, der har fået sindene i kog med en ny video. Særligt Charli D'Amelio er meget populær på det sociale medie TikTok. Her har den unge kvinde henved 95 millioner følgere. 

Eller havde. 

En ny og meget omdiskuteret video med hende og søsteren Dixie har nu fået sindene i kog i en sådan grad, at begge søstre modtager dødstrusler og har måtte vinke farvel til en million følgere på netop TikTok. Det fortæller TV2 Norge.

Raser over video

I videoen får de to søstre besøg af en anden populær influencer. Hans navn er James Charles. 

Han kommer til middag. Deres private kok har forberedt en middag, som de tre skal spise sammen og se, hvad der sker. Denne aften står menuen på den spanske ret paella. Det falder dog langt fra i Dixie D'Amelios smag. 

Først brokker hun sig over maden, men videoen kulminerer da hun kaster op, fordi den 19-årige influencer finder ud af, at der er snegle i paellaen. Samtidig får hendes søster nævnt, at hun er utilfreds med "blot" at have 95 millioner følgere. Hun vil gerne op på hele 100. 

De to ting tilsammen faldt brugerne på TikTok for brystet i en sådan grad, at en million af Charli D'Amelios følgere sagde farvel til influenceren. Derudover modtog de også dødstrusler fra flere brugere. 

Stormvejret har nu fået begge søstre til at undskylde.