Solid druktur: Vågner op med Ray Ban-solbriller tatoveret i ansigtet

Nattens udskejelser er ikke sådan lige til at "vaske af" i dette tilfælde. Foto: Privat

Det er ikke altid, at man træffer de bedste beslutninger i fuldskab - det kan en mand i 50'erne skrive under på.

En mand i 50’erne vågnede formentlig med en omgang tømmerbørger ud over det sædvanlige.

Efter en - må man formode - habil druktur med gutterne stod han nemlig op til et spejlbillede, der var markant forandret. Rundt om øjnene havde han fået tatoveret et par Ray Ban-solbriller. Det skriver Daily Mail

Han troede i første omgang, at det var vennerne, der havde tegnet rundt om hans øjne med en tusch. Da han prøvede at vaske det af, gik den pinlige og pinefulde sandhed dog op for ham.

Læs også

Brudens far stopper brylluppet: Årsagen er rørende

Det inkluderede solbrillemærkets navn, der var tatoveret på “brillestangen” på siden af hovedet.

"Jeg kunne ikke huske, at jeg fik tatoveringen, fordi jeg var gået ud for at feste, og det skete, mens jeg var fuld. Da jeg vågnede dagen efter, troede jeg, at nogen havde brugt en tusch på mit ansigt. Da jeg først kom hjem, var der naturligvis en hel del, der stirrede, men jeg blev på en måde vant til tatoveringen og besluttede mig for ikke at få den fjernet," siger manden, der er anonym.

Tog to år at få fjernet 

På en tur i byen senere samme weekend med vennerne blev han dog hånet af en anden gæst i baren.

"Morgenen efter begyndte jeg virkelig at tænke over, hvad min familie og venner ville tænke. Jeg ønskede ikke at gøre dem flove, når de var ude med mig, så jeg besluttede mig for lige der, at jeg ville have den fjernet," forklarer han.

Læs også

Emma spiser op mod 20 køkkensvampe dagligt: "Jeg er helt klart afhængig af det"

Siden den våde aften, har manden brugt to år, på at få fjernet solbrillerne med laser. Det tog seks behandlinger på en skønhedsklinik i Swansea i South Wales, hvor manden kommer fra.

"Der er ingen arvæv, og når venner, som ikke har set mig i nogle måneder, kommer på besøg, ser de altid, at noget er anderledes. Når de indser, at tatoveringen er væk, er de chokerede over, hvor godt behandlingen har virket," siger manden.