Som 17-årig blev hun angrebet af hund - men ejerens reaktion var endnu mere skræmmende

20/07/2023

Thea M. Andersen

Foto: Privat / Crystal Bates
Ejerens reaktion var endnu mere skræmmende end selve angrebet.

Mest læste i dag

Vi advarer om voldsomt billede i artiklen.

En ung kvinde ved navn Crystal Bates hævder, at hun blev brutalt angrebet af en hund, og at hun efterfølgende blev truet med, at hunden ville blive sluppet løs på hende igen, hvis hun kontaktede politiet.

Crystal Bates, der var 17 år på tidspunktet for angrebet, pådrog sig voldsomme skader på ben, efter at en engelsk bulldog gik til angreb på hende - og hun lider stadig af traumer fem år senere.

Hun insisterer dog på, at det var ejerens fejl snarere end hundens.

Den nu 22-årige kvinde blev indlagt på hospitalet i ni dage og skulle have plastikkirurgi efter angrebet. Siden angrebet har hun haft svært ved at være omkring hunde, især efter hun fik sin søn.

Krystal mener, at loven skal ændres, og at der bør indføres licenser for at sikre, at hundeejere opfylder visse standarder. Hun er fra Daventry, Northamptonshire, og blev angrebet i en venindes hjem i juli 2018, hvor familiens hund, der antages at være omkring fire år gammel, bed sig fast i hendes ben.

"Jeg kendte hunden, siden den var en hvalp, men havde ikke været i huset i omkring seks måneder," fortalte hun Mirror og tilføjede:

"De havde to trappeporte lige ved døren; jeg tror, de vidste, at der var noget galt med hunden. Jeg gik ind og vendte mig om for at lukke døren efter mig, og da jeg vendte mig tilbage, havde hunden fat i mit ben og ville ikke slippe."

Krystal sagde, at hendes venindes mor og stedfar også var i gangen, og "alle bare frøs og skreg".

"Jeg tror ikke, nogen vidste, hvad de skulle gøre," forklarede hun.

Hun husker, at hendes venindes mor forsøgte at få hunden væk fra hende, men at den ikke ville give slip.

"Den låste sin kæbe," sagde hun og tilføjede:

"Men heldigvis måtte min venindes mor til sidst stikke sin hånd ind i hundens mund og åbne kæben."

Selvom hun var i chok, følte hun ingen smerte i begyndelsen.

"Jeg forstod ikke, hvad der var sket, til at begynde med. Der var ingen huller i mine leggings, ingen blod. Jeg troede, jeg havde det godt. Man er følelsesløs og kører på adrenalin. Jeg følte ingen smerte og gik ind i stuen. Jeg satte mig ned."

Men Krystal sagde, at hendes venindes stedfar blev "nasty" (vred og ondskabsfuld, red.) mod hende og tvang hende til at gå ud i baghaven.

"Han sagde, at vi ikke måtte ringe til politiet, jeg måtte ikke få en ambulance. Jeg skulle forlade ejendommen, så min venindes mor tog mig med ud i baghaven, og han lod hunden stå i vinduet og gø af mig," sagde hun og fortsatte:

"At blive efterladt udenfor med den hund, efter at den lige havde angrebet mig, var meget traumatiserende. Det vil man ikke se fem år senere, og slet ikke fem minutter senere."

Uden andre steder at sidde blev Krystal sat i skuret, mens hendes venindes stedfar "råbte ud af vinduet: 'Hvis du ringer til politiet eller en ambulance, vil jeg lade denne hund løbe frit og den vil angribe dig igen.'"

"Med alt det, der var sket, sagde jeg bare 'Jeg vil ikke ringe til nogen, jeg vil bare hjem og have fat i min mor'," sagde hun og tilføjede:

"Jeg bad min veninde om at åbne baghaven, så jeg kunne gå hjem. På det tidspunkt var min veninde i telefonen med politiet, hun sagde bare 'Jeg ringer til politiet. Du har brug for hjælp.' De satte mig i skuret."

Hun beskriver, hvordan hun først indså omfanget af skaden, da hun så blodet.

"Det var mærkeligt, jeg havde nogle tynde leggings på, og jeg troede, de ville gå i stykker," sagde hun.

"Der var ingen huller i mine bukser, og der var intet blod, indtil jeg gik udenfor, og der kunne jeg mærke lidt smerte. Jeg trak mine bukser op, og der var bare kød, der var synligt, og det blødte meget. Der var et lille bitte hul i mine bukser," tilføjede hun.

Foto: Privat

Hun måtte gennemgå to operationer og har fået permanente nerveskader og ar på benet. I flere uger gik hun med krykker og måtte genopbygge sin muskulatur.

"De mentale ar fra angrebet er helt sikkert blevet værre, siden jeg fik min lille søn," fortsatte Krystal, hvis søn er fire måneder gammel, og tilføjede:

"De bliver værre, som jeg bliver ældre."

Hun er forsigtig omkring alle hunde, især hvis hun har sin søn med sig, og har ofte brug for at have nogen med, når hun går tur med ham.

Foto: Privat

Efter angrebet fortsatte Krystals mareridt, da hendes venindes stedfar fortsatte med at true hende. Hunden blev taget væk af politiet, men stedfaren langede ud igen, da han smadrede Krystals stedfars bil omkring en uge efter, hun kom ud af hospitalet. Dette skabte en masse konflikt mellem Krystal og hendes veninde.

Krystal mener ikke, at hunden burde være blevet aflivet.

Hun insisterer på, at det ikke var hundens fejl, men ejerens.

Anbefalet til dig