Sophia har tabt sig 30 kg på kun ni måneder: I dag er kun ikke til at kende

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Sophia har vist sin fantastiske forvandling frem, efter at have tabt sig 30 kg. I dag er hun ikke til at kende.

Lige nu læser andre også

En ung kvinde ved navn Sophia har taget TikTok med storm, efter at have vist sin fantastiske forvandling. I en viral video afslører hun, at hun har tabt sig omkring 30 kg på kun ni måneder.

Hun viser også, hvordan hun ser ud i dag, efter sit imponerende vægttab. Faktisk er hendes forvandling så uovertruffen, at man har svært ved at se, at det er den samme kvinde.

I starten af hendes video viser hun et ældre videoklip af sig selv, hvor hun til en start er iført et par grå træningsbukser, en rød jakke og en form for blondetop.

Et par sekunder inde i videoen åbner hun sin jakke helt, hvorefter hun tager den af. Hun giver derfor frit udsyn til, hvordan hendes krop ser ud.

Derefter klipper videoen til, at man kan se Sophia fra siden. Kort tid derefter vender hun sig om, så man også kan se hende bagfra. Dermed får man et rigtig godt indblik i, hvordan hun så ud, inden hun begyndte på sit flotte vægttab.

Dette er det sidste, man får at se til 'den gamle Sophia', for derefter bøjer hun sig frem mod kameraet. Da hun gør det, bliver der klippet over til en video, der viser, hvordan Sophia ser ud i dag.

Her står hun i et omklædningsrum i, hvad der sandsynligvis er et fitnesscenter. I videoen er hun iført et par tætsiddende shorts til træning i grå, som hun har kombineret med en træningstop.

I videoen ser man tydeligt, at hun ikke blot har formået at tabe sig 30 kg. Man kan også tydeligt se, at hun har arbejdet hårdt i fitnesscenteret, da hendes krop er blevet mere tonet og veltrænet.

I teksten til videoen forsøger hun at motivere seerne til selv at sætte gang i deres vægttab, hvis de ønsker dette, da hun har skrevet følgende: "Dette er din daglige påmindelse om, at du kan opnå det, du opfatter som umuligt."

Der er blevet taget rigtig godt imod hende video på det sociale medie, hvor den er blevet set næsten 8 millioner gange. Desuden er der næsten 950.000, der har liket videoen af hendes forvandling.

I kommentarsporet er der naturligvis mange, der har rost hende for den flotte bedrift. Andre har givet udtryk for, at det har inspireret dem til selv at starte deres vægttab:

"Jeg tabte min kæbe. Sådan, min pige," har en bruger skrevet.

"Jeg har næsten svært ved at tro på, at det er den samme person. Fantastisk bedrift," lød det fra en anden.

"Du har lige reddet min dag. Jeg havde brug for noget motivation. Tak! Jeg er så glad på dine vegne," skrev en tredje.

Anbefalet til dig