Sophie bestilte 'lækker tuntatar' på restaurant: Fik et chok over, hvad hun fik serveret

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sophie bestilte en tuntatar på en restaurant til frokost, men fik serveret noget helt andet, end hun havde regnet med.

Lige nu læser andre også

Sophie Bokelmann arbejder som ejendomsmægler i Toronto i Canada. Ofte tager hun en bid mad på en restaurant mellem sine fremvisninger.

Det gjorde hun også i sidste uge, hvor hun fik sig noget af en overraskelse - og det var ikke en positiv én af slagsen.

Sophie er kendt for at dele uddrag fra sin dagligdag på TikTok, og derfor kunne hun ikke lade være med at dele sin oplevelse på en lokal restaurant. Hun valgte dog at holde navnet på restauranten for sig selv.

En video, som hun har delt på TikTok, er gået viralt. Den har fået mere end 1,4 millioner visninger fra folk, der ønsker at høre om hendes oplevelse. Det skriver New York Post.

"Er inflationen så slem? Jeg har lige været på en restaurant mellem fremvisningerne, og jeg bad tjeneren om noget let, der ikke er for tungt," siger hun i videoen.

Hun fik anbefalet en dejlig tuntatar, hvilket hun valgte at acceptere. Traditionelt består retten af rå tun med citronsaft, olivenolie og avocado, hvorfor det var, hvad Sophie havde forventet.

Da hun fik sin ret serveret, endte hun blevet at blive 'rystet' over synet. Det lignede nemlig ikke noget, der var i nærheden af tuntatar.

Foto: TikTok

"De gav mig en dåse tun og kartoffelchips. De har ikke engang taget tunen ud af dåse," siger Sophie i videoen.

"Det er endda kogt tun. Laver du sjov? Jeg er chokeret," fortsætter hun, og afslører, at det kostede hende 125 kroner.

I et interview med mediet Insider har Sophie nægtet at navngive restauranten, da hun ikke vil udskamme dem eller skade deres renommé.

Hun tøvede dog ikke med at fortælle om sin afsky for det måltid, hun fik serveret på den pågældende restaurant.

"Jeg er ikke den type person, der normalt sender noget tilbage, men jeg tænkte: 'Det her er så groft'," fortalte hun, og hævdede, at hun til sidst fik noget brød i stedet.

I kommentarsporet under videoen har flere hundrede personer givet deres mening til kende. Desuden har flere forsøgt at gætte sig frem til, hvilken restaurant, der var tale om.

I mellemtiden har Sophie gjort det klart, at hun aldrig kommer til at vende tilbage til den pågældende restaurant.

"Jeg ville bare aldrig bestille fisk igen. Jeg er rystet. Hvis de ser min video, tror jeg heller ikke, at jeg kan vende tilbage, hvilket er fint," sagde hun.

I kommentarsporet har flere givet udtryk for, at de er både chokerede og forvirrede over det knap så delikate måltid. Andre har undret sig over, at tjeneren tilmed valgte at anbefale det til hende.

Anbefalet til dig