Sophie brugte sin telefon i arbejdstiden: Så gjorde hendes chef det utænkelige

31/07/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Sophie er rasende over chefens handling.

Mest læste i dag

Sophies chef handlede drastisk, da vedkommende mente, at Sophie, der er 20 år gammel, brugte for meget tid på mobilen, når hun var på arbejde.

Hun arbejder som kok på en restaurant, og en ellers helt almindelig dag tog en noget uventet drejning for den unge kvinde.

Det skriver Daily Mail.

Da hun havde mødt ind, fortalte hun sin chef om, at hun ventede på svar fra en eksamen, som hun havde været til. Derefter begyndte hun sit arbejde som normalt.

Allerede dagen efter var det dog ikke ligefrem gode nyheder, Sophie fik - og her tales der ikke om svaret på hendes eksamen.

Da hun mødte ind, fortalte en kollega hende nemlig, at hun skulle forvente at blive fyret.

Hun konfronterede sin chef med rygtet over mail, hvortil chefen svarede, at det var korrekt, og at hun var fyret.

Årsagen til fyringen chokerede hende.

Forklaringen på fyringen var, at Sophie havde brugt fire ud af de ni timer, hun var på arbejde, på sin mobiltelefon. 

Sophie var i chok efter fyringen, da hun netop havde forklaret ham, at hun ventede svar på en eksamen, hvorfor hun havde brugt en del tid på sin telefon på den omtalte vagt.

“Han sagde mere eller mindre, at jeg var doven, og det var den værste arbejdsdag, han havde set nogensinde. Men jeg er ikke doven, det ved alle”, forklarer britiske Sophie Alcock til Daily Mail.

Efterfølgende viste det sig, at chefens beskyldninger heller ikke holdt stik, da et screenshot afslørede, at Sophie havde brugt under tre timer på sin telefon den dag. Her påstår Sophie endda, at det meste af skærmtiden var før og efter vagten.

Yderligere er hun ikke bleg for at indrømme, at hun flere gange tjekkede, om hun havde fået karakter for sin eksamen:

“Jeg siger ikke, min vagt var perfekt, men der var særlige omstændigheder den dag. Han (chefen, red.) kunne bare have fortalt mig, hvordan han ønsker køkkenet skal fungere”, lyder det fra hende.

Anbefalet til dig