Spædbarn blev fundet dræbt med mere end 40 brækkede knogler: Nu har 'Onde Michael' fået sin dom

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
VI ADVARER OM VOLDSOMME BESKRIVELSER.

Lige nu læser andre også

Onsdag kunne Michael Davis lade den ene tåre efter den anden trille ned ad kinderne, da dommeren lod hammeren falde i takt med, at han fik sin dom.

En dom, der hedder livstid. Og for hver dag han vågner i sin celle, vil han vågne til et konstant minde om det, han udsatte sin søde, forsvarsløse søn for.

Således blev Michael Davis, som nu har fået tildelt navnet 'Evil Michael Davis' af britiske medier, dømt for at myrde sin forsvarsløse søn, Ollie Davies, som kun nåede at trække vejret i fire uger, inden hans far rev livet fra ham, skriver Mirror.

I retten kom det blandt andet frem, at man ved ankomst til huset i Leicester fandt sønnen med en hel række af foruroligende skader, herunder en brækket nakke samt mere end 20 brækkede ribben.

Det kom videre frem, at Davis slet ikke var klar - eller havde lyst - til at være far. For i stedet for at tilbringe tid med sin søn, sad han foran computeren.

Sådan gjorde han hver dag frem til de sene nattetimer, mens hans søn lå for sig selv i rummet ved siden af.

Først da lille Ollie blev fundet ude af bevidsthed, blev en ambulance tilkaldt til stedet.

Spædbarnet blev hastet på hospitalet, hvor han desværre blev erklæret død kort tid efter.

De tilskrev hans død til en brække nakke, men man fandt videre ud af, at han havde i alt 40 brækkede knogler - herunder kraniebrud, kravebensbrud, brud på leddene i både arme og ben og 23 ribbensbrud.

Eksperter kunne i den forbindelse konkludere, at Ollie havde været i stor smerte i hele 10 dage op til hans død.

Alt sammen var man senere i stand til at koble til faren.

Kulminationen

Davis og Kayleigh Driver, drengens mor, blev arresteret få dage efter Ollies død, hvilket kulminerede, da de blev stillet for retten, tiltalt for mord.

Heldigvis for Driver kunne hun takke sin Gud, da hun endte med at blive frikendt.

Da rettede hun blikket mod Davis.

Hun var fra flere eksperter blevet forsikret om, at Davis havde forårsaget samtlige af sønnens skader under fire separate "voldsepisoder".

"Der skulle mindst fem forskellige mekanismer til at forårsage denne frygtelige række af skader. Michael Davis, jeg er ikke i tvivl om, at du i løbet af natten blev frustreret og vred, og det førte til vold."

"Du overfaldt ham ved flere lejligheder. Angrebene i hver deres form, var brutale."

Dommeren var derfor også overbevist om, at Driver havde været i stand til at høre deres babys skrig - og derfor fortjente at blive straffet.

Dommeren endte der med at idømme hende syv års fængsel for at have medvirket til hans død.

Anbefalet til dig