'Spider-Girl' efterlod familien i chok: Født med fire ekstra lemmer

25/03/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Video / Mirror
En toårig pige er født med fire ekstra lemmer, der dækker hendes mave.

Mest læste i dag

En video af en toårig pige, der har to ekstra arme og ben, er gået viralt. Hun er nu bedre kendt som 'Spider-Girl'. 

Den toårige pige er fra Hemda i Nawada, Bihar, efterlod lægerne og ikke mindst familien chokeret, da hun kom til verdenen.

Udover at have to arme og to ben, har hun fire ekstra lemmer. På trods af det, er hun i stand til at bruge hendes to arme og to ben på normal vis. Mens hendes fire ekstra lemmer virker ubevægelige. 

Det skriver Mirror

Videoen viser den toårige pige og hendes mor, der sidder i vejkanten. I videoen er det tydeligt at se hendes fire ekstra lemmer, der dækker hendes mave.

Efter videoen er gået viralt, bønfalder familien folk om at hjælpe med at skaffe penge til en operation for at hjælpe datteren.

Ifølge Mirror hævder de, at lemmerne påvirker pigens livskvalitet.

Foto: Video / Mirror

'Spider-Girl' er dog ikke den eneste, der er født med ekstra lemmer. En anden baby i Indien blev født i 2015 med otte lemmer, som et resultat af en fødselsdefekt.

"Det er en form for sammenføjede tvillinger - det skete her for år siden med en lille dreng, der blev født med fire ben. Det lykkedes dem at fjerne dem, mens han stadig var en baby.", skriver en person i kommentarfeltet.

"Læger mener, at pigen oprindeligt var en del af et sæt trillinger, hvoraf to blev sammenføjede. Hun blev født sammen med en sund lillebror.", skriver Mirror om 'Spider-Girl'.